- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
sajtee
őstag
válasz
hackeeeee #49657 üzenetére
Szevasz, heki.
Villanygitár, hülyezene, beisztok,oszt bebűnöztök... ááááááááááá!!!
ch... klasszikus gitárt nem vennék, ha fizetnének sem, akusztikust már igen. Te milyent árulsz? Akusztikust csak utólag akarok, ha már tudok gitározni, mert nem sok szám van, ami érdekel.
-
sajtee
őstag
-
Iomega
addikt
válasz
hackeeeee #49291 üzenetére
Ez nem a MÁV felelőssége.
Ott szoktam eljárni, nincs lámpa, se sorompó, de erre vonatkozóan, az ilyen jellegű vasúti átjárókra van egy bizonyos KRESZ szabály, amit be kell tartani.
A KRESZ be nem tartása eredményez efféle baleseteket.Ranki: Az igen, 30-ért nagyon jó.
Tata: Nem néztem előtte körül, csak jött egy hírlevél, abban volt benne, elsőre jónak tűnt.
-
Glatius
őstag
válasz
hackeeeee #49066 üzenetére
Én csak azokat a tranzakciókat adóztatnám meg, amit tovább tartanak 20 mikroszekundumnál!!!
Hogy a faßba va, hogy 100MIB/s sebességű adatkapcsolattal a péntek reggel indított átutalást hétfő este írják jóvá a számlán? Ha ki akarok juttatni az öcsémnek pénzt svájcba*, a leggyorsabb ha repülőre szállok, és kiviszem... szánalmas!nem véletlenül írtam kis betűvel
-
válasz
hackeeeee #48822 üzenetére
az elmúlt nyáron az oktogonnál árultak néhány i4 klónt - ránézésre románok voltak, és elnézést kérek a tisztes román állampolgároktól, nem általánosítok! - tört magyarsággal szólítgatták le az embereket, hogy vegyenek ájfónt, de valamiért senki sem vett...
mondjuk ilyen esetben eredetit sem vennék, még olcsón sem! -
rankesz
veterán
válasz
hackeeeee #48808 üzenetére
Hupsz, egy Embörös pizza befigyelt, megéri kicsit hájjal kenegetni a diszpécsert, hogy milyen durván megpakolják még ha akciós is... vették a lapot és nagyon durva cuccot küldtak... nem is tudtam megenni, pedig nam vagyok kispályás zabás
Persze azért 1-2 ser lecsúszott mellé...Most pedig levezetésképp megvettem ezt, és mindjárt meg is nézem.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest