- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
válasz
tariattila #49921 üzenetére
Magyarul ez:
Ebben nekem nem tetszik, hogy fehér alaból, és ott a fekete szegély...
-
BéHGT
senior tag
Nem tudom, volt-e már, és hogy igaz-e, de ez volna az SIII? Szar minőségű kép, de ez alapján nem nagyon tetszetős... Azért kurvára várom.
-
BéHGT
senior tag
Az öreg székelyt felhívják a rádióból:
- Gratulálunk, nyerhet egy vadonatúj Toyota yaris gépkocsit, ha megfejti a találóskérdést. Mi az: Négy ajtaja van, szürke és kerekeken gurul?
- Autó.
- Neeem, nem rossz, de mi a Toyota Yarisra gondoltunk, tudja mit: kap még egy esélyt. Mi az: 4 kereke van, kevés benzint fogyaszt és légzsák is van benne?
- Autó.
- Nem! Ez sem rossz, de mi megint a Toyota Yarisra gondoltunk.
- Tudja mit, én is kérdezek egyet! - Mondja a székely. Mi az: sarkon áll és árulja a testét?
- Mi sem egyszerűbb ennél: Kurva.
- Háát, ez sem rossz, de én anyádra gondoltam... -
BéHGT
senior tag
Kinek hogy ízlik a 4.0.3? Szerencsére egy helyen dolgozom a Samsung szervizes gyerekkel, kb 4 perc alatt felrakta nekem...
Ami csak azért furcsa, mert a Galaxy S-t 1.5 órára adtam be a Westendben lévő Samsungba szoftverfrissítésre. -
BéHGT
senior tag
Ez a 4.0.1 nem is olyan rossz!
-
BéHGT
senior tag
-
BéHGT
senior tag
Nem azért, mert holnap dolgozom, és nem tudok netezni, de remélem sikerrel járnak!!
Március 31-én sehol a világon nem lesz internet elérhetőség -
BéHGT
senior tag
Köszi...
Jobb a nundzsakus?!
-
BéHGT
senior tag
-
BéHGT
senior tag
-
BéHGT
senior tag
Vajon ez igaz? Márt gyártanák?!
-
BéHGT
senior tag
Gyünik a szendó.
-
BéHGT
senior tag
Azért én is kiváncsi vagyok, hogy mennyire fog bejönni a mérete miatt. (Vagy már megkaptad? Nem akartam még 4 oldalt olvasni...
)
Pólusban a T-nél ki van egy téve, de baromi nagy, ezzel azért elég vicces telefonálni.... Legalábbis kézben tartva mindenképp elfogna a röhögőgörcs...Amúgy fasza telefon!
-
BéHGT
senior tag
Na jó.... Chuck Norris
-
BéHGT
senior tag
Zene Néktek...
-
BéHGT
senior tag
válasz
kutkut #42919 üzenetére
S II után tényleg csúnya amúgy. Csak nekem az S II se tetszik, szilikon tokban van, és olyan, mintha tök vastag lenne.
Most akarok helyet keresni, ahol tennének rá fóliát előre is, meg hátra is. Akkor már nem lenne olyan sokat a tokban, persze sok előnye van a toknak is... Ha tok nélkül löktem volna le a 2. napján az asztalról... Lehet jobban megérezte volna. -
BéHGT
senior tag
Azért ez a note video se rossz... A hülye barom.
-
BéHGT
senior tag
Tényleg ennyire sikeres volt az Ace? Nem rossz, Anyámnak ilyen van, de azért szerintem annyira nem volt nagy szám, hogy kijött a plus, na meg a 2.
Alma nem perelt, hogy 800mhz kétmagos a proci benne? -
BéHGT
senior tag
google maps-re hogy lehet képet feltölteni?
-
BéHGT
senior tag
Na, eljött a meccs ideje is.
-
BéHGT
senior tag
Politika, vagy nem politika... Görögök a megszorítások ellen már éjjel az utcára vonultak, mára hívták a legnagyobb tömeget ki. legalábbis kint élő ismerősöm szerint...
Egy görög bank:
És Athen:Ne most menjen senki várost nézni....
-
BéHGT
senior tag
válasz
korpicschess #41638 üzenetére
Pedig Ő is járt ki. Na meg a Zafír, de már Ő is elment. Retkes szomszéd megmérgezte. Ő volt a legtöbbet kint.
A mostani cicám meg fél kimenni, ahogy ki akarod vinni az ajtón, harap, fúj, karmol, de mint a vadbarom.Ő is már 16 éves idén...
-
BéHGT
senior tag
válasz
korpicschess #41619 üzenetére
Szóval a nagy cica nálunk így kezdődik... Nappaliba készült, de fogalmam sincs ki ölébe lehetett...
Szegény Öcsike † már fentről figyel minket!Fénykorában volt 16 kg is, 15 évig élt.
-
BéHGT
senior tag
Ez valakinek tényleg bejön?!
-
BéHGT
senior tag
Jó reggelt és jó munkát... Ma meg holnap én is belehúzok.
-
BéHGT
senior tag
"Samsung Magyarország
Speciális akció a Samsung és a Gameloft jóvoltálból! Pár órán keresztül ingyen elérhető a Samsung Apps virtuális polcain a Gameloft két sikerjátéka, a Modern Combat 2lack Pegasus, illetve a Modern Combat 3: Fallen Nation. Ha szereted a pörgős akciójátékokat, akkor ezeket kötelező kipróbálnod ! (Az akció Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S Wifi készülék tulajdonosok részére elérhető.)"
-
BéHGT
senior tag
válasz
korpicschess #41219 üzenetére
Hmm, nekünk a +361 után is 7 szám van a vonalason... Vagy vidékre csak 6 jutott? Ezzel komolyan nem vagyok tisztában.
kali: A link nekem nem gyünik be...De nem csak engem hívott, megnyugodtam.
-
BéHGT
senior tag
Milyen szám a +3696 ?
-
BéHGT
senior tag
válasz
nggabi #41204 üzenetére
Ha youtube klienssel nézem a Tabon, akkor ha be van kapcsolva a HQ, az FUllHD-n játssza le? Csak mert a gépen szaggat mint a barom, a Tab meg röhögve viszi...
+ Egy kérdés: Hogy lehet az, hogy az S II-n a facebook kliens hibátlanul működik, a Tabon meg alig akarja betölteni... Mindig újra kell próbálni betölteni frissítés óta... (Mondjuk tegnap este óta megint jól működik a Tabon is.)
-
BéHGT
senior tag
Valaki hazsnál T-s S II-t? Nektek is jött 2.3.6 frissítés?!
-
BéHGT
senior tag
Szóval nézzétek meg a Borotvaélen című filmet, nem olyan rossz!
-
BéHGT
senior tag
Na, én leléptem megnézni a Borotvaélen c. filmet. Remélem jó lesz, és nem bánom meg...
-
BéHGT
senior tag
Akinek van face, nézze meg... Kicsit durva csak!
-
BéHGT
senior tag
Szóval tényleg ilyen szarul megy a nokiának? Áttelepítenek ázsiába egyes gyártósorokat? Bár kétlem, hogy itt túl lennének fizetve a munkások...
-
BéHGT
senior tag
Én leginkább Pesten használok mobilnetet, mindhárom szolgáltatóé elég jó!
Vodának meg küldön dícséret a részletes lefedettségi térképért -
BéHGT
senior tag
válasz
korpicschess #40999 üzenetére
Szárnyarás hogy érhet véget?
-
BéHGT
senior tag
válasz
rankesz #40945 üzenetére
Hát, ez nálam jó kérdés.
Sziget fesztiválra 97 óta járok egész hétre (mellette lakom), Voltra 09óta, valamint Ozorára is. Szeretem az ilyen fesztiválokat nagyon.
Itt jön egy nagy csavar, mert emellett megyek Magyar Szigetre is, ha tudok, bár a Sziget és Ozora közé elég nehéz azt megszervezni.
Ja, és tavaly megvolt az első Félsziget fesztiválom is, azt hiszem idén jön a második! -
BéHGT
senior tag
-
BéHGT
senior tag
-
BéHGT
senior tag
válasz
hackeeeee #40453 üzenetére
Na neee, nincs semmi összefüggés? Én meg már az elsőt megnéztem, bár nem volt rossz!
Pl az első fűrész 3D-s részt is úgy néztem meg, hogy nem láttam előtte egyet sem, nem is nagyon akartam megnézni, de berángattak, aztán kicsit össze kellett rakni a haveroknak, hogy tudjam mi van.Persze a lényeg, hogy folyt a vér...
De a végső állomás 3D sem lett rossz! -
BéHGT
senior tag
Szóval nem ide tartozik, de itt szeretném megkérdezni.
Call Meter 3Gben hogy tudok 1 számhoz olyat rendelni, hogy 18.2Ft-os percdíj? Lehet ilyet egyáltalán?
Illetve a Call Meter 3G-be, ingyenes percek után kezdi számolni, ha beállítok percdíjat? -
BéHGT
senior tag
Ha már angol... Milyen komoly a kiejtés.
-
BéHGT
senior tag
Bp-Miskolcot 19-20 óra felé eléri a hó!!
-
BéHGT
senior tag
Mindig Pestre jön a legkésőbb.
Pedig már mennék csúszkálni.
-
BéHGT
senior tag
válasz
Iomega #40180 üzenetére
Hát, inkább az SGS II-t. Tabot ritkán használom, amúgy most váltottam 10.1-ről a 7-es Tabra. És nem bántam meg egyáltalán, sokkal jobb nekem a 7-es, mint a 10-es, pl kocsiban is navigáláshoz. Meg elég sok minden miatt. De azért telefont nem helyettesít.
S II előtt S volt, de nagyon nem bántam meg a váltást, érezhető a gyorsulás, bár az S sem volt éppen lassú telefon. -
BéHGT
senior tag
Nekem olyan kérdésem volna, hogy a Facebook alkalmazáshoz nincs olyan, ami ellenőrzi, hogy jött-e üzenet, értesítés, és a parancsikon jobb oldalán megjelenik egy szám, ha jön valami? Mint pl a Samsung App-nál, ha van frissítés.
-
BéHGT
senior tag
válasz
nggabi #38150 üzenetére
Jut eszembe, ismerős SGS-e kibír 3-4 napot 1 töltéssel. Csodálkoztam is, mondom ilyen nincs, de aztán leesett, hogy neki nincs mobilnet, tehát az mindig ki van lőve, ritkán kapcoslja be otthon a wifit.... Nem is tudom minek neki olyan telefon, most egy Note-ot hoz ki a Telenortól.
-
BéHGT
senior tag
-
BéHGT
senior tag
Ezt frissítette valaki? Megéri?
-
BéHGT
senior tag
Ilyet használ valaki? Jó?!
Mondjuk azt sem tudom, hogy a sima hálózati töltő mennyit tölt? -
BéHGT
senior tag
Szerintetek ez megér 5000-et?
-
BéHGT
senior tag
-
BéHGT
senior tag
Szóval, volna egy kérdésem. Főleg T-s felhasználókhoz, és akik használják a Net&Roll sebesség- és adatforgalmi limitbővítő opciót.
Havi + 1000Ft, és 7,2/1,4-től, 21/5,7 lesz a sebesség, a keret pedig +1GB. Ugye ezt a sebességet tudja a telefon is, érdekel, hogy mennyire érezhetőbb? ha viszonylag sokáig H+ a kapcsolat persze... -
BéHGT
senior tag
válasz
tariattila #36169 üzenetére
Azt én is szoktam sokat!!
-
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #36076 üzenetére
...
Nekem nem fáj a házból kivinni a kocsiba a 10-es TABot, és letenni akár anyósülésre, vagy a hátsó ülésre. És azért egy mappába is betudom rakni, meg ugye van tok is hozzá... Van, amiket jobban tudsz használni azért egy 10-esen, mint egy 7-esen. Én sem véletlenül választottam a 10-est.
Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest