- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
-
twine
veterán
válasz
nggabi #17528 üzenetére
"Mosogató? "
Fel voltam mentve alóla a katonaságnál isSzop@tni próbáltak, én meg kértem kintről Ultra-t, hypo volt bent, meg körömkefe is! Ezzel a kombóval és némi tűzforró vízzel másnap reggelre olyat produkált a kézfejem(véresre repedt a bőr) hogy azonnal kizavaratak a katonai kórházba!
-Mit csinált maga?
-Konyhán voltam mosogattam....nem tudom mi történt, én még ilyet nem tapasztaltam magamon!
-Uhh.. na jó konyhai szolgálat alól felmentve! Ezzel meg kenegesse!
Így ezzel az egy utolsó tevékenységgel ki is pipáltam mindent amit a seregben csinálhattam volna!
Maradt az édes semmittevés! -
kutkut
addikt
válasz
nggabi #17389 üzenetére
Pedig nem aljasságból és viccből írtam.
Más telón lehet tökéletes. Az SGS-en is leginkább azok a dolgok nem működnek, amivel "több" egy SGS a Nexus-nál, mivel a Nexus-ból dolgoznak. Ezért nincs pl rádió sem. Mert nem tudnak nyomni egy Ctrl+c Ctrl+v -t a Nexus forráskódból. Szerintem.
tariattila: +1
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #17343 üzenetére
Csak annyi, hogy a HTC sensation-t, átneveztem HTC szenzorra. Semmi különös.
Korpinak újraillesztve, mert talán nem olvastad: Ez is egy alternatíva, de szerintem , ha nem életbe vágó, akkor felesleges befektetned egy SGS-be. Az mindenképpen többlet költséget fog eredményezni, mert utána csak áll az SGS-be a pénz. Ha annyira nem tudsz várni, egyszerűbb, ha megveszed most az SGS II-t. Lehet, hogy most többe kerül, de legalább nem lesz meg az SGS porfogónak, arról nem is beszélve, hogy utána annak az eladásával kellene bíbelődni.
-
korpicschess
veterán
válasz
nggabi #17346 üzenetére
Oké, mondjuk én még a JVR korszak előtt voltam. Viszont amikor 2-3 hete már jó volt, és egyszer mikor kellett volna, akkor előjött a battery drain és hopp hol az akksi, az igazán felcseszett...
Filó: jó, a bléd az más...
Azért komédia a piaci ár... 54-ért X10i aha-aha.... 45ért Ace ehe-ehe... elmehetnek a búsba. Vaterán 60 az SGS.... komolyan....
Inkább iszom egy sört asszem.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #17338 üzenetére
A HTC szenzorosokra rájár a rúd.
Korpi: Ez is egy alternatíva, de szerintem , ha nem életbe vágó, akkor felesleges befektetned egy SGS-be. Az mindenképpen többlet költséget fog eredményezni, mert utána csak áll az SGS-be a pénz. Ha annyira nem tudsz várni, egyszerűbb, ha megveszed most az SGS II-t. Lehet, hogy most többe kerül, de legalább nem lesz meg az SGS porfogónak, arról nem is beszélve, hogy utána annak az eladásával kellene bíbelődni.
-
sajtee
őstag
válasz
nggabi #17158 üzenetére
Sajnos még nem láttam, mert moziban inkább a Cowboyokra költöttem volna. Vagyis jó vicc, apám fizette, de...
Sajnos még nem, de ha Niel Patrick Harris benne van, nem lehet rossz film. Hiába meleg.
kutkut "dagi: Arra nem lennék büszke, hogy "kitűnök" az adott környezetből, hogy jobb vagyok 1-2 embernél..."
-
R2D20208
addikt
válasz
nggabi #17007 üzenetére
Ne viccelj már... dehogy kövezlek
Nekem csak az a problémám, hogy amíg a régi rom volt fent addig olyat nem is láttam, hogy beégett égbolt, sőt este olyan jó képet csináltam vele, hogy ihajjjjjj!
De ezzel az új rommal, pedig rögtön ez fogad, állítgathattam, ahogy akartam!
Holnap egész nap ezt fogom probálgatni... -
ForRedGlory
félisten
válasz
nggabi #16972 üzenetére
Szerinted kérdezném, ha menne?
Permission pipa, feltelepítettem pipa, FC-zik, mondom ok... Recoveryben nyomtam egy wipe cachet és dalvik cachet... újraindítom, FC-zik... ok... beállításokban töröltem az összes adatot... FC megint. Fukk... pedig még teccene is ez a rohadás macska, ha nem lenne rühes -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #16919 üzenetére
Mosmár jó, van újra alma....eddig őszibarin(
) éltem, de már újra kapni almát.....
Reggel alma délben alma....
Napi egy alma... nekem tényleg fontos...persze csak ha nem rágták még össze....
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest