- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
sagit
veterán
válasz
nggabi #47933 üzenetére
Ma raktam ics-t de hamar leszedtem. Visszatértem gb-re.
Furát tapasztaltam ma. Ugye laggolnak a launcherek mert nincsenek optimalizálva
Tegrak-nak van olyan appja a marketen amivel le leeht kapcsolni az egyik magot ha olyan kernel-ed van. Le is kaöcsoltam az egyik magot és láss csodát nem laggzik az adw meg az lp. Fura mi?
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #47836 üzenetére
képbe vagy he....
már ehetek.... 6-óta... de akkor már nem voltam éhes... a reggeli meg csak 8:20 kor jött... tehát a végeredmény: 34 óra.....az majdnem másfél nap
4,3 alá nem ment a cukrom... sőt emelkedett félidő után... szörvájvörvagyokmás:
tegnap elmentem az autómért a szerelőhöz.... kisváros előnyei, hogy gyalog bárhova eljutni 15p alatt
reggeli vizit után meg hazapörköltem kis ebéd,fürdés éééééés egy hét után saját csapolású kávé...
hihetetlen aromák jöttek elő... jól kitisztultak az ízlelőbimbóim.... az élmény a számba ment -
Iomega
addikt
válasz
nggabi #47666 üzenetére
Na meg azért nem olyan egyszerű világméretűen kiiktatni az internet rendszert.
"szlovák és a horvát kormány honlapját is „megkóstolták”.
Ezzel már el is árulták talán, hogy hova valósiak, mert nem hinném, hogy egy amerikai mondjuk a szlovák kormány oldalát akarta volna pont feltörni a CIA,FBI után.
Aktív témák
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest