-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz
Sonyk1208 #34214 üzenetére
Nekem főzött rom van most 4.3-as és hál istennek eddig semmi baja... muszáj főzött romokat feltennünk sajna, mert a gyári rom elég szűk keretek közé kényszerít minket és olyan lassan adják ki a frissítést, s2-re meg már nem is, pedig semmibe nem kerülne nekik egy 4.2.2, csak hát vedd meg az újabbat...
-
etooo
senior tag
válasz
Sonyk1208 #34214 üzenetére
Én speciel azért nem írok ide, mert hónapok óta semmilyen problémám nincs a telefonnal, és jobb mint a gyári (Neat 4.7). De valóban nagyon jók a hibátlan gyári romok, mint pl. a 4.0.3, amiben rendszeresen beragadt a wifi, és amivel rengeteg embernek SOD problémája volt többször használhatatlanná téve a telefont, vagy a 4.0.4 ami konkrétan hard brick-elni tudta azt.
-
-
BigT
senior tag
válasz
Sonyk1208 #34208 üzenetére
aki az éjszakai merülésről ír nem azért ír szerintem, mert az a baja, hogy éjjel merül, hanem az, hogy mi a franc zabálja az aksit olyankor, amikor hozzá sem nyúl. Én is szoktam figyelni, mi van, ha éjjelre töltő nélkül hagyom a telefont. Nekem pl most (illetve már egy idje) valami folyamatosan ébresztgeti a telefont, így merülök is rendesen.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Sonyk1208 #34201 üzenetére
Félre ne érts, nem kívánom ezt neked, sőt senkinek sem, de majd amikor édesanyád, vagy rokonod hívna az éjszaka közepén, hogy rosszul van és vidd kórházba...megnézném az arcod, amikor reggel bekapcsolod a telefont és jön egy üzenet, hogy sajnos...ha kicsit előbb került volna kórházba, akkor talán tudtunk volna segíteni....
-
oba
addikt
válasz
Sonyk1208 #34021 üzenetére
"Pont azért van ez a hely ez a fórum, hogy megbeszéljünk ezzel a témával kapcsolatban mindent"
És ebbe a mindenbe miért nem fér bele a haxolgatás és a custom romokkal való tapasztalatok és információk? Az android már csak ilyen... eddig az összes telefonomra raktam custom romot és eddig még soha nem bántam meg. Vállalkozó kedvűek cserélhetik hetente a romot és mindig a legújabbat használhatják, tesztelgethetnek. Kevésbé vállalkozó kedvűek felrakhatnak egy stabil custom romot (én neatrom extra lite -ot használok... minden funkciója ugyanúgy működik mint a gyári samsung romnak, cserébe harmad akkora a mérete, sokkal simább és gyorsabb, nem eszi annyira az akkut és nincs tele csupa hasztalan programmal, mint pl allshare és társai).
Amúgy te is sokat köszönhetsz az "elégedetleneknek" akik hackelgetik az androidot és jobbá akarják tenni. Előfordult már, hogy a google vagy épp a samsung átvett tőlük megoldásokat és lehet, hogy valami funkió amit most annyira kedvelsz vagy sokat használsz épp egy ilyen elégedetlen emberke műve.
Na mindegy, nem offolok tovább
Csak nem értem, mit vártál egy szakmai fórumon... főleg egy androidos telefon esetében
-
válasz
Ez a fórum nem arra van hogy supportálja a kezdő usereket. Itt az aktuális problémák kerülnek terítékre, ötletek átadásra stb. Most azt várja bárki, hogy naponta leírjam hogy IGEN megtaláltam a tökéletes romot? Egyszer leírtam, minden frankó, minden stabil, minden gyors, akku szuper. Hogy ez nem stock rom? Aki azt mondja hogy a gyárival gyorsabb, jobb, stabilabb a telója, az - mondjuk ki - amatőr. Ami nem baj, de egy amatőr miért győzködi a profikat, hogy az a jó amit ő gondol? Kipróbálhatsz 100 romot, lehet hogy 98 neked nem jó, de tuti lesz ami után a gyárira húzod a szádat. Nézzük csak, mi is az előnye a gyári romoknak? Semmi. Nincs semmi érv mellette a lustaságon kívül. (A garos, meg brickes noob legendákat hagyjuk, arra ott vannak a nem szakmai fórumok.) A főzött romokkal akkor van gond, ha valaki a 0 day releasekkel kísérletezik. De rájuk is nagy szükség van, hiszen tőlük lesz stabil a következő. Pl 4.4es romot az teszi fel a következő 4-5 hónapban aki kifejezetten szeret küzdeni, szopni, anyázni. ヅ
Én annyira nem, de azért nem lopnám az életem a stockokkal sem. Mint mindig, itt is az arany középút a könnyen járható. De az alapokat nem itt kell öszeszedni, egy olyan fórumban ahol kőkemény kockák tolják. :-) Persze lehet innen is, tessék 1. hsz-nél kezdeni. Vannak androidos témák és kezdőknek magyarázó cikkek... Na de mindegy, az utókornak: tegyél fel egy MIUI-t kedves olvasó, használd 2 hónapig. Nem a leggyorsabb, nem a legtöbbet tudó (ja de, az), de tuti a legkellemesebb. Összességében szopásmentes, szerintem.
WorldPeace! ヅ
-
saphancs
aktív tag
válasz
Van abba valami, amit mondasz. De ha nem lennének emberek, akik szeretnek mobilokat (vagy bármi mást) buherálni, többet, jobbat kihozni belőle, akkor még mindig nagyi tárcsázós telóján beszélnénk. (Vagy a fán ücsörögnénk!) Van, aki azért vesz 70eft-ért egy telót, hogy a gyerkőcöt fotózza, én meg pölö azért is választottam ezt a gépet, mert ezer a lehetőségek tárháza. Amúgy peace!!
-
Eclips21
őstag
válasz
A jatszoteren nem fogsz varni hogy beallitsad a kamerat amit amugy sem lehet szerintem egyik telefonon sem. Meg akksit se fogsz cserilni ha normalis ember vagy tuti nincs a gatyadban egy potaku. Ha elegedett vagy a minimummal az egyeni baj, de itt a forum az elerheto maximum miatt is van, nincs Melyviz topik es ebbol adodoan a hibakat is ide irjak.
-
-
stefi68
addikt
válasz
Sonyk1208 #33933 üzenetére
Bakker, bocs, én délután rendesen összekevertem a szezont a fazonnal....
Biztos a munka elvette az eszemSzóval valójában nem is neked akartam válaszolni, hanem RAYBOMB #33908 hsz-ére.
Csak most kapcsoltam, hogy milyen micro SD-ről van itt szó.
Bocs még egyszer...Szóval Raybomb, lehet tudni, hogy hol vetted a 2000 mAh-s aksit?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Lexus, Toyota topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged