- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
galaxys80 #46403 üzenetére
Igen!
A páromnak van egy I9100 telefon és mostanában elkezdet szarakodni ezért rendeltem csajnából 68 dollárért neki egy másikat, mert olyat szeretet volna. A új telefont még be sem üzemeltem neki csak a romot és a megszokott beállításokat akartam megcsinálni, de a figyelmemet elkerülte, hogy amit hoztak az nem sima GT-I9100 mint a dobozán, hanem I9100G. Igy jártam. Hát ezért ér meg nekem ennyi szarakodást. A szervízben gondolom egy z3x vagy egyéb boxal és a megfelelő szoftal 2 perc alatt megcsinálnák egy 10esért. Azért, hogy én csináljam nem veszek, most 100 dollárért egy olyan boxot. Röviden ezért érdekel a legolcsobb megoldás.
Pl ha létezik odinal felrakható efs tar file az is érdekelne. Sajnos sokan élnek ilyenekből, ezért nehéz megtalálni a legegyszerűbb megoldást.
De, ha valaki a fórumon foglalkozik ilyenel budapesten és megcsinálja egy 5e-ért annyit még beáldoznék érte -
-
Plasticbomb
addikt
válasz
galaxys80 #44123 üzenetére
Sajnos elég sokmindennek kell ahhoz összejönnie, hogy meg tudja csinálni. Nekem az előző S2őm sokáig függetleníthető volt, majd nem foglalkoztam vele, mert nem volt lényeges, és amikor újra kellett volna, akkor napokig túrtam a netet, hogy találjak olyan megoldást, ahol nem egy szerveres szoftveres témát veszek igénybe, méregdrágán. A Playes alkalmazások/megoldások egy bizonyos szoftverfrissítés óta nem működtek, akár új, akár a legrégebbi romot tettem fel újra és újra.
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz
galaxys80 #43769 üzenetére
Ja persze... volt nálam s3 is, az, hogy egy kicsit jobb képeket csinál, semmit se számít. Csak azért írtam neki az előző hsz-t, hogy ne reménykedjen abban, hogy most lecseréli az s2-t s3-ra és kap egy nagyon jó fényképezőgépet... A lényeg, hogy szerintem felesleges ez a csere.
-
Burt1793
veterán
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
galaxys80 #43751 üzenetére
Ha csak szigorúan a kamerát nézzük tehát fotózási és VIDEÓZÁSI képességet,megéri váltani S2-ről S3-ra?
Mennyivel teljesít jobban az S3?Ha egyáltalán jobban teljesít.
Leszögezném S3 eddig nem volt a kezemben,tehát csak a ti véleményetekre tudok hagyatkozni.
Szeretném,ha objektíven elfogulatlanul tudnátok válaszolni. -
Asmodeus01
tag
-
válasz
galaxys80 #43618 üzenetére
Ez azért érdekes, mert én pont azt vettem észre (más készülékkel), hogy a Facebook appal jobb a kijelzőidőm (meg a készenlét is), mint a beépített böngészővel böngészve az FB-t.
(Bár én nem használom az értesítés részét, ill. a Greenify programmal jegelem is, mikor háttérben van...
)
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
galaxys80 #43178 üzenetére
Nem tudom ez az eltérés mit takar.
De kocsmáros voltam JÓ PÁR ÉVIG és tapasztalataim alapján néhány eltérő kultúrában ez pont így működik!
Nem tisztelik a nőt és tudják hogy más igen,és ezt ki is használják.Pont a lány a csali.
Rengetegszer láttam ilyet és ehhez hasonlókat.
De attól még persze lehet,hogy a te esetedben ez csak véletlen. -
törölt tag
válasz
galaxys80 #42966 üzenetére
Ha kikapcsolt energiatakarékos móddal, vagyis normál módban gyorsabban merülne, az nem lenne hírértékű. De nézd meg, hogy mit csinál az energiatakarékos mód! Az egyetlen necces pont sztem az lehet, ha a szoftver CPU -ra vonatkozó utasításai ütköznek egy custom kernelével.
-
Kékes525
félisten
válasz
galaxys80 #42851 üzenetére
1. Próbáld fagyasztani greenify-vel (csak fizetős tud rendszeralkalmazásokat!). Azért jó, mert ha te használod, akkor elindul és rendesen működik, de utána lefagy és nincs annyi ébresztgetés.
A working módot változtathatod, ha nem tudja, ez szokott használni. (kísérleti funkcióknál). Ugyanott pipa a felébresztést követő... fukciónál, az előbbi alatt van. Ez fagyasztja a gyakran ébresztgető apk-kat.Vagy:
2. Megpróbálhatod a TiBi-vel is, de ez a felolvasztásig fagyatja, úgyhogy ha szükséged lenne rá akkor sem fog működni! Próbát viszont megér. Ha kell a TiBi-vel felolvasztod, és akkor újra működik. Ez akkor jó, ha egyáltalán nem kell, vagy csak nagyon ritkán. Ha egyáltalán nem kell, akkor véglegesen törölheted. A fagyasztásból kiderül hogy kiesik vagy sem egy számodra szükséges funkció.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
-
oba
addikt
válasz
galaxys80 #42751 üzenetére
nálam gyári alapú rommal (neatrom) egy éjszaka alatt 1-2% -ot esett csak az akkuszint... amíg fel nem raktam a mediascanner bug fixet... nemtudom hogy ez maga a gyári rom vagy specifikusan a neatrom bugja de ha beragad a mediascan akkor az meríti az akkut rendesen és nem hagyja deep sleepbe menni a telefont
-
galaxys80
veterán
válasz
galaxys80 #42742 üzenetére
Nos sajnos ma reggelre is 18%-ot esett az aksi szint.
Teljesen szűz rendszer. Egyedül annyit csináltam, hogy feltettem a Philz kernelt és TB-vel fagyasztottam a feleslegeket.
Szoftveres hibának már csak két ötletem maradt.
Az egyik a Philz kernel. De mivel tudtommal ez egy gyári kernel tulajdonképpen, így erre nem sok esélyt látok.
A másik, hogy esetleg a valami google szolgáltatások van beragadva. Most megpróbálom, hogy fagyasztom. -
oba
addikt
válasz
galaxys80 #42734 üzenetére
Greenify -al fagyaszd amit lehet, syncet kapcsold ki ha nem fontos, vissza gombbal lépkedj ki az appokból, auto fényerőt kapcsold ki és manuálisan állítsd a lehető legkisebb értékre ami még megfelelő, ha nem használod akkor wifi, bt, 3g és gps legyen kikapcsolva
hirtelen ennyi jutott eszembe
-
Burt1793
veterán
válasz
galaxys80 #42734 üzenetére
Az aksiddal mi a helyzet? Nekem kibír egy 3-4 óra kijelzőidőt 18 óra készenlétben 30-60 perc telefonálással a 1,5 éves 2ezres aksim a neat 6.4-gyel. Extralite rom, fb és email használattal. A zenehallgatást is jól bírja, ma pl kb csak arra használtam (4 órán át autóban, kihangosítva), összesen 20 perc kijelzőidővel és 10 perc telefonálással most 84%-on van.
-
F.B.I.
veterán
válasz
galaxys80 #42722 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom a telefonnal, csak az irgalmatlan merülés. Új aksim van, Neatrom is csak egy 25-28 órát bír ki, ha wifi off és csak telefonálgatok, napi 30-80 percet. Mondjuk offline módban, csak filmezéssel, meg megvan 5-5,5 óra filmezéses képernyő használat, ha ezt tudná online is, akkor mondjuk világbajnok romkészítő lenne, aki megalkotta.
-
Kékes525
félisten
válasz
galaxys80 #42475 üzenetére
Nem kell hozzá semmi, mert minden a NeatROM 6.4-ben minden benne van. Installáláskor több kernel (Philz és Apolo) közül választhatsz, amit persze utólag is lecserélhetsz, ha nem tetszik.
Esetleg tedd fel hozzá a mediascanner fix-et, a ROM-ból letöltheted, nem kell keresgélned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged