- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Mogcaa #22899 üzenetére
4.1.1-et nem kapod meg.
de ha magyar függetlenre írod át (XEH), akkor sem kapod meg a 4.1.2-őt.
Amúgy ezen már én is gondolkoztam, hogy átírom, akkor ugye gyak. leformázza a telót, aztán megtalálja a frissítést...vagy nem. Aztán ha kell szervízes, csak vissza a XEH kód, megint egy formázás és szerintem a számláló sem ugrik.
-
Burt1793
veterán
válasz
Mogcaa #22886 üzenetére
Van térerőm... tudod, írtam, hogy volt "szerviz"-ben.
Csak sajnos vannak Magyarországon olyan pontok, amelyeken nincs még 2G sem. Viszont ezeken a helyeken is jelez térerőt, de alul az van, hogy csak segélyhívás indítható. (Nyugi, mindenhol máshol van térerő, 3G, 3,5G... csak egy két ponton, vidéken nincs.(#22891) rootkiller: 700mA-s töltővel 4-5 óra alatt töltődik fel, este van rá ideje, de minél lassabban töltöd, annál aksikímélőbb!
(#22887) BigT: Haha
Egyébként szomorú, hogy 2 naponta tölteni kell ezt a szart
-
rootkiller
őstag
válasz
Mogcaa #22889 üzenetére
Én 3 töltőt használok: Logitechet az ágynál hosszú kábellel, egy iPod töltőt az asztalomnál meg a gyárit hordozom. A Logi meg az Apple is 1A-es, és tökéletesen tölti, talán még gyorsabban is mint a gyári. Ez logikusan ott mutatkozhat meg, amikor az ember használja is a telefont töltés közben, mert lehet hogy ha nincs használatban a töltés 700mA áramot vesz fel, de ha közben nyomkodod lehet hogy simán felveszi az 1A-t ebből elmegy mondjuk 3-500mA közvetlenül és 7-800mA-ből meg az akkut tölti. Attól hogy valami áramilag túlméretezett attól nem lesz semminek semmi baja, a feszültség a lényeg, valamint váltóáramnál a frekvencia, meg persze egy minimális áramerősség szükséglet is van de az ugye jellemzően csak nagyjából fix áramfelvételű eszközöknél mint például mittudomén egy modem ami elég konstans ugyanazt csinálja. Szóval egy 50mA töltőről is feltölt a telefon kikapcsolt állapotban csak lehet hogy kell neki egy teljes nap..
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Mogcaa #15706 üzenetére
Igen mentsd el több helyre is, egyébként meg -> Ace 2 fórum
-
hr2
őstag
1. Letöltöd a stock JB-t.
2. Kicsomagolod a letöltött JB-t.
3. Belépsz a recovery-be és format-/system/data/cache, wipe dalvik cache
4. . Download mod-ba teszed a telót.
5. Megnyitod a sz.gépen az Odin-t és amit kicsomagoltál Jb-t, betallózod a PDA részhez a Code kezdetűt, a Phone részhez a Modem kezdetűt, a CSC-hez pedig a CSC kezdetűt.
6. Download mod-ban rádugod a gépre.
7. Start.
8. Recovery-ból felteszed ezt a PhilZ kernelt, ha szeretnéd, hogy rootolva legyen a teló.
+ Ha már antivírust használsz akkor Zoner -t ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- OLED TV topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest