- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
bruti01 #37146 üzenetére
Én is kint voltam, és az én S2-m nem szarta össze magát, ahogy te jellemzed.
Ismét rájöttem, hogy camera hack ide, 30 mbit ide-oda, Full HD-ban nem igazán lehet a mi kicsinyke gépünkkel videózni.
DE 720p-ben írtó jó videót csinál!
Azt figyeltem, hogy mindenki kijelzője mintha szebb lenne, mint az enyém, mintha az egyém egy mezei LCD lenne, az övék egy zsír új SA+. Igaz egy Ultra Brando Clear Pro fólia van rajta már több, mint 1 fél éve, de nem hiszem, hogy ennyit jelentene.(#37211) C.Brigante
Én is gyűrtem a Wanam 12.3-at de eddig igazából 1 olyan 4.0.4 ROM sem volt, ami érdemes lett volna maradni.
Wanam 12 nálam az ICS királya. (1 nap 3 óra használat, 52% 1 óra 25 perc kijelző, és ebből volt GPS is vagy 20 perc + videózás + fényképek + facebook és kevés zenehallgatás)
Ami csak nálam jelentkezik problémaként az a GPS, de ennél a ROM-nál a DXLP9 modemmel GSM módban, mobil data off, wifi off esetben 20mp alatt talál jelet, 30mp múlva 11/10 átlaggal. Wifi vagy A-GPS rásegítéssel 5-6mp -
kacsuszka
aktív tag
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
bruti01 #36779 üzenetére
első comment szerint
- Töltsük le a telefonon lévő jelenlegi romnak megfelelő (rootolt)kernelt, az XDA oldaláról . Letöltés után NE csomagoljuk ki, mert a „.tar” kiterjesztésű fájl kell a rootoláshoz. Az aktuális rom fajtája a *#1234# kód telefon tárcsázóba történő beütése után ellenőrizhető. A PDA sort tessék figyelembe venni! Például XWLP7 esetén a CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5.zip-et töltsétek le!
- A telefont indítsuk el download módban, majd az Odinba a következőképpen tallózzuk be a fájlt. Ha ez megvan, kattintsunk a Start gombra. A képen a KH3 rootolt kernele található, de természetesen ide azt a kernelt tallózzuk, amit letöltöttünk.ebben az se volt benne h kell a samsung driver az odin előtt...
ezért kérdeztem és nem azért mert nem járok utána.
-
Gloob
addikt
válasz
bruti01 #31368 üzenetére
Igen, tudom, hogy a Note-vel is vannak hasonló bajok az ICS alatt. Bár az információim nem ezen fórumról származnak, de tudtommal a Note-sok úgy csinálják, hogy ICS alatt visszatesznek egy stabil rootolt GB-s kernel+recoveryt, recovery-ből wipe-olnak, és utána Odinból teszik a ROM-ot, esetleg főzött ROM-ot recovery-ből. Lehet, nem jól tudom!
-
jooker82
nagyúr
válasz
bruti01 #30863 üzenetére
Azt a 2 telefont azért hoztam, fel,mert sikeresek voltak és az LG mégsem szállt el utána sem a felső kategória áraival.....
Nekem meg az 5.LG-m 2007 óta,a mostani és egy szériahibás akkurepedést leszámitva (gt540), semmi bajuk nem volt...
A samsungnak is csak ez a S2 a jól eltalált telefonja,de ez úgylátszik,h megis adta nekik a lökést.... -
killmix
tag
válasz
bruti01 #25957 üzenetére
Értem.
(#25958) richie900812
Jah(#25959) znagy69
Hát ha rootot nem veszik észre, akkor semmit végülis. Csak a rootot nem kéne észrevenni.
Ja, nincs semmi adatom megadva kb.(#25961) Psytech
Mi az a box?
Am amit írtál elég bíztató.Bár lehet még vkinek meg kéne mutatnom, hogy tényleg nem megy-e, és hogy a futár, vagy szervizes sem tudja a rootot "kinézni" belőle.
És inkább szervízfutárt hívjak, vagy szervízbe vele?!( a szervízfutárnak még utána kell néznem)
-
pzstm
titán
válasz
bruti01 #25683 üzenetére
ha ez igaz, akkor lehet még idén WP8-ra váltok és 18hónapig hátradőlök
én nem hinném hogy így lenne. Twitteren rákérdeztem, meglátjuk (bár ha amiatt nem jön 4.0.4 mert egyből Jelly Bean jön akkor megbocsájtok
)
bár azt írják Jelly BEAN sem lesz. Nem úgy volt droidnál is hogy 18 hónapig jár frissítés?
-
Peti N95
aktív tag
válasz
bruti01 #24884 üzenetére
Hát nem tudom! Sokszor jobb lenne a nagyobb kijelző, mert sokat netezek mobilon, meg a Note-ban az akksi is jobban bírja, ha jók az értesüléseim! Ez is szempont! Viszont az S2, meg a HD2 a pont jó méretű kütyük! A HD2 -őmben duci akksit használok gyárit, így az üzemidőm nagyon jó, bármit csinálok a kütyün! Viszont az S2-se sokkal jobb a gyári akksival mint a HD2. A Note viszont jobb.
-
sniphoe
aktív tag
válasz
bruti01 #23870 üzenetére
Ebből gondoltam: "Amennyiben zavar a bekapcsolásnál lévő sárga háromszög, töltsük le az újonnan feltett rom „gyári” kernelét, és tegyük fel a telefonra ugyanazzal a módszerrel, ahogy a rootolást csináltuk. Ezzel eltűnik a sárga háromszög, de a root természetesen megmarad."
Köszi!
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
bruti01 #23767 üzenetére
Egyelőre semmi újdonságot nem vélek felfedezni a Dragon 3.3.1-ben, felajánlotta a Dragon OTA, hogy lehet frissíteni (ez tetszik benne).
Annyi talán, hogy 55%-ról telepítés után 14%-ra zuhant az akksi, de érdekes módon, ilyenkor kikapcsolt állapotban úgymond visszatölti magát
Egyik este is volt egy battery drain, szintén 50 körülről esett 15 köré, reggelre meg visszament 35%-ra -
Something_
őstag
válasz
bruti01 #23773 üzenetére
Jah, elég durva, hogy rövidre kell zárni. 70.000-ért adtam el, másfél év gyári garival, újszerű állapotban. Szóval 70e-es telefon
Biztos fapadosabb lesz a TW, de az aosp/aokp ICS még egyszerűbb. Használtam pár hétig AOSP ICS romot, hát a fekete és a kék az elején bejött, de nagyon "beszürkültem".
Végül is, hogy nyitott a bootloadere az S2-nek, az azt jelenti, hogy nem kell s-offolni, mert ez "megengedett" dolog, csak ugye a számlálót kell nullázni "nem megengedett"-ként?
-
Something_
őstag
válasz
bruti01 #23771 üzenetére
Sanszos, hogy a sense mindent überel, csak pl a gyári sense elég sokszor egy rakat szr volt
Főzött alatt jó volt nagyon. Meglepődtem, hogy alig van fent plusz alkalmazás, mert minden benne van a sense-ben.
De kíváncsian várom a TW-t. Az aokp az végül is ugyanaz, mint HTC-nél az aosp?
Ahogy nézegettem tényleg egyszerűbb lesz romolgatni, habár az S-Off is elsőre (régi hboot-nál) meg van 10-20 perc alatt, viszont előtte 1 órát nem árt olvasgatni a leírásokat
Arra a kérdésemre tudsz egy kb választ adni, hogy a samsung, hogy kezeli a főzött rom-os garanciás javítást. Mármint, hogyha feldobja a talpát a készülék és esély sincs visszarakni a gyári romot, akkor mindent a főzött romra fog, mint a HTC-nél?
Szerk.:
S-on-nal adtam el tegnap a sensationt, 1.27-el, az új tulaj már megcsinálta az s-offot. Igaz érdekes a folyamat, hogy rövidre kell zárni valamit, míg fut a készülék -
Something_
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest