- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz
Everman #15036 üzenetére
az 1184x720 nem spéci felbontás, csak gondolom a képernyőre kirajzolt gombokat nem számítják bele. a galaxy nexus esetében is először így tüntették fel az értéket, ugyanezen ok miatt. egyébként pont a képernyő-gombok jelzik, hogy talán nem kamuról van szó, hiszen eddig a nexuson kívül egy ilyen telefon sem volt a piacon márpedig ez nagyon nem úgy néz ki, mint egy nexus álruhában.
-
HardRic
addikt
válasz
Everman #13773 üzenetére
a htc one széria sárga tájképét hasonlítottam össze, a samoleden szinte lemászott, ipad mellette sokkal fakóbb volt (mindkettő max fényerőn természetesen). de nem érdekel láttam amit láttam, tudom te minden kijelzővel kapcsolatos hozzászólásba bele kötsz. Azt amúgy nem mondtam, hogy az iPad képe nem helyes RGB-t ad vissza, bizonyára kiváló. GS2-re jobb ránézni, ennyi.
-
zack
nagyúr
válasz
Everman #12352 üzenetére
Nekem az LP3 Wanam (10.2) még mindig atom stabil.
Úgy látszik beigazolódott amit mondtam. WanamLite romok jelenleg a legjobb főzöttek. Rátaláltak arra a bizonyos "ösvényre" és ezt görgetik tovább minden verziónál.
Kis túlzással azt mondom már a 10.2 is tökéletes!Az a furi, hogy a többi rommernek hogy hogy nem sikerül hozni ezt a szintet, amikor az alapanyag ill. nyersanyag (már) jó.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest