- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz
kacsuszka #49617 üzenetére
(#49615) Slovak
Én nem tudom, hogy mit csinálsz, de ezt tedd fel a recovery-ből! Mást nem kell csinálnod!(#49620) kacsuszka
Igen. -
randras
veterán
válasz
kacsuszka #49498 üzenetére
Feltelepítem, fájlon jobb klikk, File Hashes, és ha egyezik azzal, amivel kell neki, akkor nyomassad.
-
hr2
őstag
-
hr2
őstag
-
hr2
őstag
válasz
kacsuszka #44340 üzenetére
A biztonság kedvéért tegyél fel wipe előtt pl. speedmod kernel-t.
Egyébként én igy szoktam.: /tiszta telepítés híve vagyok/
1. Fent van a brickbug mentes kernel és akkor recovery, ott format-system/data/cache, azután wipe-dalvik cache.
2. Odin és megy fel a ROM.
3. Odin és megy fel a brickbug mentes kernel.
4. Recovery és factory reset semmi más.
-
borsodika
őstag
válasz
kacsuszka #41107 üzenetére
Kb 3-4 napja használom nálam akku-ba jól teljesít a telefonálás része gyors viszont maga a rendszer nagyon lomha és zabálja a ramot. Lecseréltem a kernelt dorimanx-re így a rendszer 1 fokkal gyorsabb lett viszont a ramot továbbra is írgalmatlanul kajálja. Amit még pluszba produkált és emiatt megy is fel egy gyári, hogy az usb-n keresztül való másolás a telefonra nagyon lassú és sokszor csinálja azt, hogy hívnak nem is csöng ki automata kisípolja az illetőt és rá 1p-re kapok 1 sms-t, hogy hívtak miközbe van térerőm...
-
turika86
aktív tag
válasz
kacsuszka #41107 üzenetére
Én használom, és eddig az üzemidőt leszámítva nem volt semmi komolyabb problémám vele... eddig amit ki tudtam belőle hozni az 2óra 20 perc aktív internetezés... de tényleg gördülékeny és gyors rom, egy próbát mindenképpen megér... bár szerintem nekem ez marad leköszönő romnak,amíg nem lesz más tel...
-
bruti01
őstag
válasz
kacsuszka #36780 üzenetére
talán mert aki irta az 1. hozzászólást az feltételezte hogy aki már cf-root akar feltenni az már túj van mondjuk egy sima egyszerü gyári romcserén!
na mindegy! xda->cf-root az aktuális rom-nak megfelelőt->betallóz a pda-ba->start = örül
ja és az örök sláger!!! pittel nem root-olunk!
Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest