Hirdetés
Aktív témák
-
killmix
tag
válasz
FrezeR #37548 üzenetére
Gúgül fordító: nodopkald - segélyhívás( dánul nyelv)
skift sprog - válasszon nyelvetSztem a másodikat válaszd a skift sprogot
(#37554) FrezeR
Ezt? firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies and try again.
Asszem egyfájlost akartam feltenni.( de nem biztos ) És a port amin volt elég nagy számkiosztást kapott... Nemtudom pontosan mitől lett az. -
mira72
őstag
válasz
FrezeR #37554 üzenetére
Valamelyik rom nekem is lengyelül jött be elsőre
nem lehet hogy FC-t látsz csak nem emberi nyelven?
FC: ForceClose .. valaminek baja van és bezárta a rendszer, de mint kiderült lehet nem az lesz
Gyári recovery-ből egy FR... bajt nem csinálhat.
FRaxtoryReset .. data-t törli... vagyis a személyes adataid...
( én ezt tenném.. )
(#37557) killmix : mondom én h ilyesmi lehet
(#37559) FrezeR : na akkor zsír
-
trobi28
addikt
válasz
FrezeR #36915 üzenetére
Restor-nál ne pipáld ki azt hogy formázza az SD-t is és akkor megmarad minden média tartalom
csomi3: Ha fontos a stabilitás akkor gyári LPT-t.
Én még nem találkoztam fözött rommal ami hozta a gyári stabilitását,nekem az a tapasztalatom hogy ideig óráig pörögnek a fózött romok mint a disznó de utána tudnak csodákat művelni.még mielött megköveznének a kotyfalék rajongók HANGSÚLYOZOM ez az én tapasztalatom -
trobi28
addikt
válasz
FrezeR #36911 üzenetére
Természetesen vissza teszi
Még annyi kiegészítés a dologhoz hogy én Ezt használom ilyenkor mert ez lementi magát az appot (beállításait nem) és akkor nem kell megint megkeresnem és letőltenem az összeset egyesével.
Elvileg a Play-ről le kéne húznia magától ha be volt állítva a mentés és újra telepítés után a vissza állítás de nekem nem mindig hajlandó megcsinálni,na ilyenkor jön jó az App Backup(természetesen restore elött le kell futtatni)
milanmylo: Utána meg csodálkozol hogy nem müxik rendesen
Jobb a tiszta lappal indulás szerintem,nálam ezt hozta a tapasztalat. -
mykos
aktív tag
válasz
FrezeR #33396 üzenetére
Alul van az antenna rész a hátlapban, de eséstől nem szokott baja lenni. Az átkötő koax csatlakozás leoldhatott esetleg, de akkor a telefon térerővel is csúnya bajoknak kell lennie.
Ha az R.684es board tüskéi megnyomódtak akkor is lehet kontakt hiba. Nekem az egyik 22 méterről betonra esett a sarkára, es csak a kijelző+keret lett cserélve, ezek a modulok az eredetiek. Ha ilyen marad akkor sajnos ki kell nyitni, anélkül nem megy -
visionbp
tag
válasz
FrezeR #30726 üzenetére
Dehogy van rossz napom
Nem akartam neked ugrani, de azt azért lásd be, hogy első blikkre finoman szólva furcsa volt a kérdésed. Hát hisz honnan szedné csóró telefon a térképrészleteket meg a rétegeket, ha nem internetről? Nem kell mindentudónak lenni ahhoz, hogy a google maps térkép-, műhold- és földnézete vélhetően nem fér el a telefon belső memóriájában, sem pedig a 32 GB-os SD-kártyán. Plusz még a rétegek...
Meg ahhoz sem kell mindentudás, hogy a térképeket nem egyenesen a műholdról szedi. Sem a Samu, sem a többi telefontípus, de még a navik sem...Peace.
-
visionbp
tag
válasz
FrezeR #30718 üzenetére
Szerintem se normális. Hogy merészel adatkapcsolatot használni, és hogyhogy nem a bekapcsolt GPS-en keresztül szedi le közvetlen műholdról a nagy részletességű térképrészleteket, pláne a rétegeket?! Hallatlan!
Hát honnan az anyámból szedné, ha egyszer nincs letöltve a telefonodra a Föld teljes térképe az összes Gmaps réteggel együtt?szerk:
(#30721) Rotate: ok, sorry, ma te vagy a türelmesebb -
mizu
aktív tag
válasz
FrezeR #29680 üzenetére
Igen valószínű - pedig azt írtad majd indítása után - tehát én néztem el.
Már mindenhova téglásított telefonokat képzelek magam elé. Srry
Érdemben így nem tudok mit mondani ezzel kapcsolatban, esetleg GB kompatibilitási probléma... vagy fogalmam sincs.(#29683) dani993: Milyen teló az 25 ezerért?
-
mizu
aktív tag
válasz
FrezeR #29659 üzenetére
Azt írtad minden gyári rajta. Most akkor mi van?
Ha van CWM-ed és találsz 1 ugyanilyen NO-WIPE custom ROM-ot (ami most van fent), akkor megpróbálnám rátolni még egyszer a rendszert.
Bár azt írtad fekete képernyőd van. Se Samsung I9100 felirat se semmi, vagy csak a bootoláskor fekete? Ha nincs CWM, de van download mód, akkor az kisegíthet. -
zseko
veterán
válasz
FrezeR #19660 üzenetére
Total Commander, X-Plore, File Expert, ES File Explorer. Ebből az első kettő amivel a legjobb másolni mivel két panelesek, a harmadikkal lehet a legkönnyebben stream-ben indítani filmet-zenét amihez az MX Player a legjobb megoldás, az utolsóval pedig ftp szervert lehet a telefonból készíteni így a pc-n lévő TC-vel a legkönnyebb rámásolni. Vagy két telefon között wifin fájlt küldeni.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest