Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
messi6502 #42571 üzenetére
igen, épp pont most tettem fel. Kalgecin-féle verzióra akartam rakni, letöltötte majd rebootnál nem akarta feltelepíteni, elhalt can not verify sign hiubával(vgay hasonló)
mindegy, megkerestem hova töltötte le és felraktam kézzel recovery-ből. holnap majd kíváncsi leszek, hogy OTA-n keresztül felmegy-e vajon a következő hivatalos CM build...remélem csak az volt a baja az OTA-nak, hogy nem a "gyári", hanem kalgecin féle verzió volt fent.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
messi6502 #41542 üzenetére
sikerült, csak én vártam többet azt hittem lesznek látványos változások, de igazából azon túl hogy van egy lakat mikor felkeltem a telefont eddig nem sok mindent fedeztem fel, gondolom a playről le tudom szedni az a4es kompatibilis progikat és fognak futni- pl chrome...
Köszönöm a segitséget
A product kod NEE lett és most sem tudom megváltoztatni mert nincs menü csak ez van és kész.ja még egy érdekesség, minden programom ami volt meg is van és működik is. ugyan az a hátterem, a beállításaim minden.Lenne még pár kérdésem: nekem anno a 9500an volt olyan progim amivel be tudtam állítani hogy mettol meddig hogy csörögjön... pl este 8után lenémult automatikusan, este csak az ébresztő adhatott hangot a többi rezget egyet, 6tól ki is csengett de 9től munkában megint lenémult automatikusan h-pig... van ilyen androidra?
A másik hogy volt a kezemben s3 és elég látványos ez a hullámzó képernyő... megoldható s2re ha van rajta A4?
Pofás kis skineket egyáltalán honnan érdemes leszedni? Már ami megbízható forrás...
Köszi -
bpmcwap
senior tag
válasz
messi6502 #41542 üzenetére
köszönöm! minden tökéletesen felment nem féltégla a telom. Sőt még az imei számom is meg van, de nem egészen android 4es inkább félnégyes.... a product codot most már nem tudom megváltoztatni nincs benne más csak a KOR, előtte még ott voltak a választhato kodok de most igy utánna már nincsennek.
ujratootoltam még mindig GB és nem ICS...
Van egy olyan hogy Softwerfrissités, jogi nyilatkozat válasszon országot és ott van hogy Magyarország. Na most ezt futtassam le vagy előtte wipe-oljak???
Wipeolás ez???
2., Indítsuk el a telefont recovery menüben, majd az alábbi módon és sorrendben cselekedjünk:a., CWM főmenü:
- „wipe data /factory reset”
- „wipe cache partition”b., CWM advanced menü
- „wipe Dalvik cache”c., CWM "mount and storage" menü:
- format cache
- format system
- format datad., "+++++Go Back+++++"
e., power off
-
korpicschess
veterán
válasz
messi6502 #41557 üzenetére
jaaa, nem is néztem, hogy CM9 az egyik. Akkor ott a 25 mega különbség...
Amúgy boldogság van:
Új Dorimanx! -
zseko
veterán
válasz
messi6502 #36197 üzenetére
Nem mentes a stock rom, a Better Battery-ben nálam ezt írja:
RILJ
Telefon
1 m 15s (75 s) Count:1944 0,4%A Facebookra meg pl. azt írja, 29 s (29 s) Count:9 0,1% pedig megy egész nap, ma pl. beszélgettem rajta a chat-en.
No meg most látom van kismillió AudioIn_xxx bejegyzés is
-
TOZ
addikt
válasz
messi6502 #36197 üzenetére
CM9-ben mar meg van oldva a RILJ miatti ebredés problémája. (En viszont 0722-es nightly voltam eddig lustasagbol, es estig birta a telefon a hasznalati szokasaimmal, bar neha nagysagrendekkel jobban merult. Most jottem ra, hogy RILJ ebrenmaradas a ludas.)
Most toltom es utana kap egy stable CM9-et.
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
messi6502 #35409 üzenetére
Tény, nekem is előfordult eddig egyszer a 3 nap alatt amíg használtam, de az utóbbi időben kiadott nightly-ban és a régebbi cm10 alatt sűrűbben előfordultak.
És az is tény, hogy a legfrissebb cm9 nightly-ban van valami javítás ezzel kapcsolatban és a legfrissebb cm10-ben is. A cm10-et tesztelem is
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpársportok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Path of Exile (ARPG)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest