Hirdetés

Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz ForRedGlory #13899 üzenetére

    Nekem ez nem gond, legalább látok alternatívát :) (mondjuk a külföldi tarifákat ne vegyük most ide) Mint írtam, 500MB-os csomagom van, de szeretnék valami 'normális' méretűt, mondjuk 5GB-ot. :)) És mellette persze maradjon meg a 200perc + 200 sms/mms :) No meg persze van még pár egyéb juttatás is a RedBull csomaghoz, de azokat nemigen használom ki. Az Okostarifa csomagok majdnem jók is lennének, ha nem osztanák meg idióta módon a telefonálási perceket :(((

    (#13897) zso73: Nálam egyszer sem volt rootolt rom miatt fagyás :U Gyári stock rom van csak rootolva, nem szeretem az össze-vissza kiherélt romokat. Általában mindig kihagynak belőle valamit amit használnék. MobilOdin-nal pedig feltéve az újabb gyári romot alapból rootolt lesz, sárga háromszög nélkül. A meglepő az volt, hogy nem volt normális cwm így a cf-root kernelt is a mobil odinnal tettem fel, de nem lett háromszög. Így nem értem, hogy miért lesz ha a pc-s odinnal van feltéve. De fagyás vagy egyéb gondom sosem volt abból hogy rootoltam.
    Egyébként meg a gyári kernel visszarakása a legkevesebb idő az egészből...

    Más:
    Visszatettem a KK5 romot CWM-ből, tényleg gyorsabbnak néz ki a GB mint az ICS. Viszont: az alapsáv verzióra azt írja: I9100XXLPS :F Ezt most hogy?
    Egyébként nekem jobban tetszik (már) az ICS. Szerintem lehet visszamegyek rá. Ne kérdezzétek miért jobb, úgyse tudnék rá érdemben válaszolni :)

    HR24.hu

Aktív témák