- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
Richie86 #1331 üzenetére
Alig lehet vele értelmes éles fotót lőnni, a videórol nem is beszélek, mit össze nem kínlódtam múltkor egy lassított videóval semmi használhatót nem sikerült csinálni, kezembe vettem a kis 13 minit csak kattintottam és aztán tátott szájjal néztem a felvett videót, csak ekkora a különbség, nem nüanszokról beszélünk.
-
válasz
Richie86 #1241 üzenetére
Én egy ideje cserélgetem az aktuális csúcsokra Samsung és Apple között, általában az a legjobb számomra ami épp kijön (általában), de ha nem azt is be látom. Pl a Fold5 nem sokáig volt meg, mert szinte semmi újítás nem volt benne és az S22U is 2 nap után ment a háztól, mert egyszerűen annyira bugos volt. Most viszont ez az S24U amire azt mondom megint, hogy megérkeztem és marad egy darabig... Legalábbis a Fold6-ig vagy i16-ig
Az óra az sajnos nagy hátrány ez biztos. Nekem a céges telefonom iPhone szóval így megoldódott a dolog, de szerintem a Samsung órák mérföldekkel le vannak még maradva az Apple Watchoz. Próbáltam a Watch 5 Prot egy fél évig megvolt az S23U mellett, de közel sem jött be annyira, mint az Apple Watch.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest