- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccmocc
csendes tag
válasz
zenit73 #17262 üzenetére
Én olyankor szoktam bt fülessel beszélni, amikor nem szabadok a kezeim, így olyankor nekem mindig lezárt képernyőn van a telefon - és nem tapasztaltam ilyen problémát (legalábbis nem tűnt fel, szóval az biztos, h nem gyakori, míg nálatok gondolom az, ha megoldást keresel rá).
Sajnos nem tudom, mi lehet a gond. Füles nélkül is előjön a probléma vagy csak fülessel? -
joccmocc
csendes tag
válasz
zenit73 #17239 üzenetére
Én viszonylag sokat beszélek édesanyámmal viberen, és alkalomszerűen én is tapasztalok hasonló hibát, viszont nálunk az szokta okozni, ha 1) hanghívást (telefonon vagy appban) kap ő, illetve ha 2) minimalizálja a hívás ablakát (pl átmegy másik appba a hívás közben) 3) random (nem tudjuk semmihez sem kötni). Ha én csinálom ugyanezeket (1,2), az nem okoz gondot. Az én oldalamon az tud galibát okozni, ha beszélgetés közben megyek el otthonról, és a WiFi-ről túl lassan áll át az én telefonom mobilnetre (ez hol jelentkezik, hol nem). Neki egy Samsung A34 telefonja van, nekem S23U.
Ma is beszéltem vele egy órán keresztül viberen, és a hsz-ed olvasva volt kihangosítva képernyőletakarás, képernyőkikapcsolás, normál telefonos hang esetén képernyő ki-be, de nem tapasztaltam semmi hibát. Az egyetlen, amit észrevettem, hogy kihangosítva a telefont az asztalra téve sztereoban szól mindkét hangszóró (a telefon tetején + alján is), a képernyőt letekarva pedig kikapcsol a felső hangszóró, ami biztos vagyok benne, hogy szándékos reakció (ezt amúgy viber, whatsapp, messenger és normál telefonhívás esetén is csinálja, meg merem kockáztatni, hogy a telefon programjában van benne, nem pedig viber funkció).
Ha ilyen "smart flip" tokja van (gyártanak még olyat?), ami befolyásolja a képernyőn megjelenő információkat, azt el tudom képzelni, hogy arra nincs a viber optimalizálva, és anomáliákat okozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PlayStation 5
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged