- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas92
aktív tag
válasz
z0d1@Ku$ #5079 üzenetére
Igen, a jelszókezelés miatt eleinte nekem is macera volt, de végül úgy döntöttem, hogy még így is megéri nekem, bár én alapból keveset netezek notebookon, viszont így legalább mobilon szuper felhasználói élményben van részem.
Sokkal jobban szeretem a Samsungét, mert iszonyat jól személyre szabható, több funkció is van benne, a reklámblokkolás nagyon egyszerűen és könnyen működik, nem akadozik, a Chrome-ból akkor lett elegem, amikor időnként görgetésközben akadozott.
Nyilván nem mindenkinek jó ez sem, mert mások az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Androidos fejegységek
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Politika
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest