- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
TODI1111 #1105 üzenetére
most frankon melyik telót tartottad meg 3 évig?!
nem nevezném hátránynak a 2 év sógor Samsung garit 3 év magyarszki Samsunggal szemben.. pláne ha olcsobb és még ajándék is van hozzá.. jobb a hozzáállás! .. saját vélemény...
más ha eladásra veszed persze,h jobban hangzi 3 év garanciával eladó...
btw azért irtam nézzük ,h honnan rendelte... -
xhege
veterán
válasz
TODI1111 #838 üzenetére
Ezen a telefonon nem. Korábban másik telefonomon igen. Masszív stabil tok mint az UAG tokok általában. Nekem ez a sarkok színezése annyira nem tetszik, de ez egyéni ízlés kérdése. Az S23 Ultra esetén nekem a Pathfinder azért jött be inkább, mert a kamera körül nincs ekkora kivágása, és talán kicsit jobban véd.
-
Crow
tag
válasz
TODI1111 #739 üzenetére
Úgy legyen
Képességeit tekintve biztosan be fog, efelől nincsenek kétségeim. Minden eddig megjelent tesztet elolvastam, fórumokat átnyálaztam (nem csak itt). Tényleg baromi jól sikerült készüléknek tűnik. Csak én S-es méret vagyok, ez meg XL-es. Pusztán emiatt aggódtam, hogy talán nem tudom majd kényelmesen használni.
-
*RLaci*
addikt
válasz
TODI1111 #724 üzenetére
Biztosan jobb egy program által rögzített. Volt nem egy Xiaomim, ahol bizonyos romoknál van szintén gyári hívásrögzítès. Viszont azt állítani az általam ajánlott appról, hogy csak négy fal között használható, az nem igaz. Illetve az Eu szabályozás előtt is volt "néhàny" androidos telefonom 2010-től, amin szintén megtapasztaltam a gyári hívásrögzítés minősègét.
-
Zsoltg4s
tag
-
Kasya
nagyúr
válasz
TODI1111 #313 üzenetére
Igen, UAG Monarch. Sokkal szorosabb, mint a korabbiak. Alig tudtam beletenni a telefont. Masszivabb a telefonon, mint a regiek.
Spigen HD foliaval, ami a Speedshopnal kapható 2db-os csomagban. Kisebbek lettek 1mm-rel a szegelyek, nem nyomja fel a tok. Az S22U-nal le kellett vagnom a sarkából, itt nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged