- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
BusinessGuy fórumtárs [csc csere] írását, hívásrögzítés miatt kiegészíteném egy picit.
A fórumtárs az INS csc-t ajánlotta mivel azt használja (én s22 ultrán SEK-et használtam) ezért első körben erre állítottam át. A mai napon viszont ezt is SEK-re tettem ,mert mindkettőnél van ami nem működik és ezért nekem a SEK a megfelelő.
INS:
Natív hívásrögzítő tökéletesen működik van hívásazonosító és spam védelem. Viszont akinek galaxy watch4 vagy 5 órája van annak nem fog működni a vérnyomás és EKG funkció.
Az alkalmazást le lehet tölteni az áruházból, de nem lehet működésre bírni.
SEK:
Natív hívásrögzítő tökéletesen működik de nincs hívásazonosító és spam védelem. Ellenben a vérnyomásmérő és EKG funkciók is működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged