- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow
tag
Hó végén azért várjuk majd a beszámolódat
Erstésként én is igénybe akartam venni a moneybacket. Aztán annyit cseszegettek munkaügyekkel a rendelés leadása közben, hogy végül totál kiment a fejembőlDe a jövőre való tekintettel érdekelne (és szerintem másokat is a topikban), hogy a moneyback-kel vajon le lehet-e húzni még egy bőrt (az apróbetűs rész ellenére is) az épp aktuális kedvezményekről. Szerintem, ha a Samsungékon múlik, akkor biztosan
-
TODI1111
veterán
Én erre a készülékre is feltettem az [aodNotify] alkalmazást. Nálam ez vezérli az AOD-ot is. A végtelenségig testreszabható, úgy és azt jelzi amit akarsz. Néhány kép a beállításokról.
-
-
BusinessGuy
őstag
Őszintén gőzöm sincs. Ismerősömnek s10-en valami kínai üveg volt az lazán lejött. Én meg mióta 1x beszívtam inkább saját uv ragasztót használtam üvegekhez, az a biztos.
Nem jöttünk rá hogyan tudod megmondani ha nincs feltüntetve semmivel hogy melyik milyen uv ragasztó..Hito: a kemény uv adja meg magát meleg szappanos vízzel legalábbis könnyebb leszedni. A loca 2500 meg ésszel lassan lehúzható.
-
TheMartin03
aktív tag
Igen, én is tervezek, és nézegetem jelenleg a lehetőségeket, nem tudom hogy szolgáltatónál például csak a szolgáltatónál vásárolt készülékeket lehet-e... Olvastam Revolutról is, bár azt nem találtam éles működésben, Simple-n pedig ahogy írod is, még nincs fent, az S22 Ultra 2,8 - 3k-s áron van, gondolom itt akkor 3,5k lesz havonta kb.
De röviden: igen, tervezek, de fogalmam sincs még nekem se, hogy hol, főleg így hogy Simple-n még nincs fent. -
BusinessGuy
őstag
Sajnos nekem rossz a tapasztalatom velük nem csak egy termék esetében. A szintén több cuccot egyszerre támogató töltőjük szépen lassan megadta magát. A led csikjuk meg amit a tv mögé vettem háttérfénynek fél év után sorba kinullázta a kék ledeket, kb 1.5 éves és már csak a kék ledek fele ha világit....
-
törölt tag
Igen, nem tökéletes (mi az?)
De sok gyakorlati szempontot figyelembe véve (egy telefon mindig nálad van, zsebben elfér, állandóan online, ha akarod) simán fölülír néhány akceptálható részletkérdést és a vásárlók többségének már eszébe sem jut hogy külön fényképezőgépet vegyen hétköznapi felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest