- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
S e t h #1464 üzenetére
Én ma vettem egy nagyon hasonló bőrtokot a boreger.hu -n. A hossza pont jó, kicsit 1-2 mm-rel vastagabb, mint kellene, de így sem lötyög. 4 500 forintért szerintem korrekt az ára, barna és fekete színben lehet kapni. Holnap este tudok egy-két saját képet feltenni róla. A fiamnak kb három éve van tőlük egy bőr övtáskája, intenzív használatban és még mindig jól bírja, innen volt az ötlet, hogy ránézzek árulnak-e ilyet.
-
csozsoka
csendes tag
válasz
S e t h #1464 üzenetére
Az eszközödnek, feltételezem csak tudod a méreteit.
Tok ügyben:
Itt kedvedre válogathatsz. -
Capella
senior tag
válasz
S e t h #1272 üzenetére
Én Smart View tokot használok régóta. Zsebre rakva valahogy nekem ez a megnyugtató.
Ami a beégést illeti, töltés közben lassan ide-oda mozog a jelzés a kijelzőn, ezért elvileg nem tudna beégni. Eddig így volt.
Visszatért a régebbi dizájn az ablakkal az S23U Smart Viewnál, és kellemesebb a fogása, mint az S21U-hoz valónak.
Tényleg elég világos a töltés jelzése a telón, látványosabban világosabbnak tűnik, hogy ismét teljesen átlátszó lett az ablaka, de azt nem figyeltem még meg, hogy az S23U-nál is mozog a töltésjelzés. Mondjuk nagy helye nincs rá.
Csak gondolt erre a Samsung, hogy ne égjen be a kijelző emiatt. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest