- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
ForRedGlory #2855 üzenetére
Szerintem ezt probálták megfogalmazni.
" A Kedvezmények másra át nem ruházhatók, valamint készpénzre illetve más termékre át nem válthatók, és más Kedvezményekkel és Promóciókkal nem összevonható. A jelen Promóció keretén belül 1 (egy) Résztvevő 1 (egy) Kedvezmény érvényesítésére válhat jogosulttá, valamint 1 (egy) Kuponkód kizárólag 1 (egy) alkalommal és 1 (egy) javítandó készülékre érvényesíthető. A Szervező kizárja felelősségét a Résztvevő által elveszített Kuponkódokért, annak pótlását a Szervező nem biztosítja."
-
ikdvd
csendes tag
válasz
ForRedGlory #3 üzenetére
Valóban kompromisszum nélküli az S23 U és talán többet is hoz, mint amit vártunk tőle.
-
doooo
veterán
válasz
ForRedGlory #544 üzenetére
Azok a topicok sajnos halottak.
-
kchris78
veterán
válasz
ForRedGlory #450 üzenetére
ezzel szerintem sincs akkora gond, pl vagy egyszeruen nincs ideje energiaja bujni a forumokat h osszeszedje a kuponokat/ismeretet h mi is kell a kuponokhoz. Ellenben az istyle nyitassal ahol barki beallhat a sorba az olcsobb cuccert.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
ForRedGlory #414 üzenetére
Nem tudom megint be merjem e írni, hogy végre 14 pro max szintű aksi, mert megkaptam már érte egyszer magamét..
-
trebrona
nagyúr
válasz
ForRedGlory #224 üzenetére
Minden egyéb témában is.
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #224 üzenetére
-
e.vid
senior tag
válasz
ForRedGlory #10 üzenetére
+1.
Érezhetően gyorsabb, simább az elődnél. A kialakításnak is jót tett, hogy kevésbé van lekerekítve. -
DrDoktor
senior tag
válasz
ForRedGlory #3 üzenetére
+ 1 vicsorgok tőle nem jó.
-
válasz
ForRedGlory #3 üzenetére
Ez baromi szubjektív.
Engem speciel a készített fényképek minősége háromszoros súlyozással érdekel, a sebesség meg alig.
MaCS
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
ForRedGlory #3 üzenetére
Ilyenen felhúzod magad?
Próbáld ki, hogy magadnak veszed a telefont, nem azért, hogy mások istenítsék, ezáltal kapj "elismerést".
A telefon pofás lett, de ennyiért az elvárható minimumot hozza. Talán. Remélem jövőre eltűnik a szemölcs. -
thomas92
aktív tag
válasz
ForRedGlory #10 üzenetére
Szerintem nem csak a tavalyi modellhez nézik a pontokat, hanem a jelenlegi konkurenciához. Az S22U megjelenésekor nem volt iPhone 14 Pro Max 2000+ nites fényerővel, így az S23U nem a tavalyi S22U-nál rosszabb, hanem a piacon elérhető csúcshoz képest, miközben idén a Samsung nem változtatott ezen a téren.
-
Gardaai
senior tag
válasz
ForRedGlory #3 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül ezzel.
Agyon lett fényezve az előd modellhez képest, mégis hasonló pontokat hoz.
Szerintem nagyobb skála kéne vagy nem tudom..
A tavalyi modell egy S21U-hoz nem ért fel az én véleményem szerint, nem hogy egy lapon említsük az S23U-val.A memória kérdés is, hogy lehetőleg 12 GB-os verziót vásároljon az ember, mert 8-9 GB-ot használ a rendszer? Még szerencse, hogy annyit használ.. ennek így kell működnie.
iPhone Xs Max átlag szabadon felhasználható memória 120 MB.
Ezt hívják profi memóriakezelésnek.
Ide kéne elérni, úgy látszik jó úton halad a Samsung is. S21U-m heavy appokkal, játékokkal is "csak" 7-8 GB-os eszik a 12 GB-ból. Miért nem használja a többit? -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #3 üzenetére
Köszönjük az észrevételt, véleményünk a témában eltérő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest