- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
Ti pin kodal nyitjátok nem ujjlenyomattal?
Vagy ott is kéri az ok?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz vlesi69 #12716 üzenetére
Ezek közül főleg használtan vagy alzan vissza küldve Honort elég jó áron ki lehet fogni de a másik kettőt viszont nem. Teljesen újonnan tényleg nagyjából egy áron van.
Te a honor hoz milyen tokot és fóliát vettél?
Mert az eddig bevállt spigen tok és fólia hiányzik hogy nincsen hozzá!
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz Pistike1985 #12580 üzenetére
Ma adják fel.
Most nézem rosszul írtam be. Ezt akartam írni az ultra jelenleg még használtan sem lesz egyhamar ilyen árba mivel sokkal népszerűbb márka. Szerintem még januárban sem miután ki jön a s24 ultraErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
Most már nem követtem a csoportot tovább 268 ezer forintért kaptam egy bontatlan Honor magic5 pro 2 év garanciával.
A másik kiszemelt a s23 plus lett volna de ilyen áron elfogadhatót eddig nem találtam.Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
A héten láttam olyan hirdetést is ahol legalább jelezte hogy miért 75 ezer forint és hogy másolat / hamisítvány. De így viszont használtan veszélyes vásárolni mert lehet van olyan is aki eredetiként próbálja eladni a hamisítványt. Amúgy más androidos telefonokbol is van hamisítvány vagy csak a s23 ultrábol mert ez a leg népszerűbb?!
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
Ez alapján igazi és nem hamisítvány. Viszont valószínűleg akkor lehet baj ha ott hagyja a szolgáltatott. Így érthető miért adja ilyen olcsón viszont így nagyon rizikós. Itt hardverapron legalább van értékelés ami alapján el lehet dönteni menyire lehet megbízni benne.
Mondjuk a Facebook profilja teljesen privát. Egyetlen egy borítókép nyilvános ami októberi. Így nagyon nem bizalom gerjesztö.
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz Kleroo #12352 üzenetére
Hirdetésben van kép a telefonról de valószínűleg akkor utánzat
-
spileraaa
senior tag
237000 forintért lenne egy bontatlan Samsung s23 ultra. De attól félek hogy hamisítvány vagy részletre vette vagy valami gond van vele.
Ezt küldte viszont ebből semmi sem derül ki számomra.
Mit kérjek tőle amiből már biztosabban kiderül nincsen probléma vele?
-
spileraaa
senior tag
itt a kimovilon hibás a leírás vagy az ultra tényleg nem tudja a vezeték nélküli töltést a s23 plusz viszont igen?
-
spileraaa
senior tag
ez vajon hogy ilyen olcsó? 235 ezer forint átszámolva
a színe nem zavar tokba úgyse látszikErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
Ez a felvétel Iphone 14 Pro Max készült a S23 ultra hozza ezt a szintet?
-
spileraaa
senior tag
válasz janeszgol #8074 üzenetére
Exynos-ra azt írták nagyon melegszik ezért is írták hogy ez a S23 ultra már jó választás mert erre nem jellemző.
Még ajánlották a S21 Fe is de ott ahogy nézem aksi téren nagyon nagy visszalépés!Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
Mikor várható hogy még jobban lemenjen az ára ?
mate 20 pro -rol váltanék és eddig mindenki a s23 ultrat irta ha nem akarok gyengébbet a jelenleginélErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest