Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
aktív tag
Telepítettem, de nálam nem törlődik a gyorsítótár, megnéztem a programon belül a "Tárhely felszabadítása"-ban, és ott van, hogy "Gyorsítótár ... Mb - Törlés". Ez minden belépés után növekszik tizenvalahány MB-tal, tehát nem törlődik magától. Olyan beállítást nem találtam, hogy kilépéskor automatikusan törölhető lenne, szóval Nálad van a hiba, de hogy hol, azt nem tudom.
-
-
pg1966
aktív tag
Én nem hsználok Tiktok-ot, de úgy általánosságban az applikáció "Alkalmazásinfó"-ján belül megnézném az "Akkumulátor" beállításait, hogy "Nem korlátozott"-on legyen. Meg a "Tárhely"-nél lehet látni, hogy a gyorsítótár foglal-e helyet, mert ha ott 0 MB van, akkor törölte a rendszer.
-
thomas92
aktív tag
Engem az is meglep, hogy ezen ma még meglepődik valaki, miközben évek óta ezen van mindenki kibukva.
Én a samsung.com/hu-nál vettem meg a 45W-osat akcióban, kuponokkal olyan 10 ezer körülre tudtam lehúzni az árát. Érdemes gyárit venni szerintem, de ha mégsem azt, akkor megbízható márkától, az Anker csinált az S23 szériához töltő adaptert például.
-
trebrona
nagyúr
https://www.ikea.com/hu/hu/p/lillhult-usb-a-usb-c-sszuerke-70527602/
Felesleges töltőt cserélni.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest