- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
OmniaI900 #5062 üzenetére
Huawei nagyjából 8 éve is így töltött (P9-ben találkoztam vele először talán, lehet P10 de a P20 az már 1000% hogy tudta). Legegyszerűbb megoldás. Ha nincs beállítva, nem tudom hogy tölti, sose volt Huawei-em.
Az Apple-nél az ébresztőt is, plusz még a használati szokásokat is figyeli és úgy tölti fel reggelre. Plusz az is tök jó funkció, hogy amikor először kézbe veszed, pillanatok alatt "online" lesz a telefon. Kikapcsolás holnapig funkció.Samsungnál szeretik meghagyni a szabadságot. "Üres" a rendszer, de van mindenre lehetőség, csak sokszor nincs tökéletes megoldás.
-
mgTerminator
veterán
válasz
OmniaI900 #5062 üzenetére
Ez se egy rossz megoldás, de rutinnal és az akku védelemmel hasonló eredményt lehet összehozni. Nekem pl az alvó módhoz van kötve, ha bekapcsolom az órán akkor lassú töltésre kapcsol és akku védelem ki, majd reggel reggeli közben visszateszem a konyhában lévő töltőpadra és amíg eszem meg készülök tölt.
-
-
Lajmund
őstag
válasz
OmniaI900 #4997 üzenetére
Egyik se ajánlott a gari miatt. Ahol olvso ott adocsalás van szürke import legtöbb bolt pár éves max akik ilyen árba árulják nem véletlenül nincs ilyen tizenéves magy nevű bolt. Hardverapron vettem az enyémet bontatlanul 3 év samsung gyári garanciával. Ott néz körül szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Táp ventilátor csere
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged