- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Apple Watch
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Hát.. kezd meginogni a bizalmam. Ismét egy hátralépés az update-el. Most épp a tökéletes BT hangzást vették el. Szinte minden nap használom a kocsiban, és annyira telten és szépen szól, hogy nem hallok difit usb-ről betett zenékhez képest(elég hálkis vagyok). De most igen...azon nal hallottam, hogy eltűnt a telt életteli hangzás. Elsőre minden ok, van mély magas minden.... de egyértelműen átlagos fos lett...és 20perc után már ösztönösen nyúltam az usb-ért. (Flat eq mindenütt, ndm túltolt V hangzást hiányolol, hanem ...az egészet ) Másnak is feltűnt ilyesmi? Ha nem oldódik meg akkor ez nekrm váltási pont lesz, mert a TV stream mellett a hang streamet is kiherélték ami a mindennapjaim nagyon szerves része. :/
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- További aktív témák...
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!