- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
cultfeca #21735 üzenetére
Ezt szerintem félreertetted.
A kapcsoló sávon természetesen aktívnak kellett lennie a WiFi ikonnak, mert az intelligens WiFi csak bekapcsolt állapotban működik. Kikapcsolt wifinél nem, avagy nem úgy intelligens, hogy be is kapcsoljon. Arra van, hogy váltogasson a WiFi és a mobilnet kapcsolat között, helyzettől függően.
Az állapotsoron látod az ikonját, hogy melyik aktív.
Az meg természetes, hogy ha csatlakozik a másik telód hotspotjára, hisz pont ez a lényeg, ez a működése.
Ha ezt nem akarod, akkor vagy nem kapcsolsz be hotspotot a hatótávban, vagy kikapcsolod addig a wifit a másikon.
Vagy áttérsz a rutin általi kapcsolgatásra. -
joccmocc
csendes tag
válasz
cultfeca #21728 üzenetére
Azért nem működik, mert mindkét dolgot (wifi bekapcsolása // hazaérkezés) feltételként adtad meg. Feltételnek csak a hazaérkezést add meg, a wifi bekapcsolását pedig tevékenységként (nekem angol a rendszer, nem tudom, magyarra miként fordították).
Amikor elkészültél, valami ilyesmit kell látnod az összegzőképernyőn:Ha
HazaérkezésAkkor
Wifi bekapcsolásAmikor rutin véget ér
Wifi kikapcsolás -
-
joccmocc
csendes tag
válasz
cultfeca #21514 üzenetére
Az intelligens WiFi a te megoldasod. Ha nem mukodne (nekem pl. a munkahelyi wifi-t nem engedi kivalasztani az intelligens wifi-nel), akkor egy megoldasi lehetoseg, hogy ahogy BIT_ es golyos kollegak irtak, beallitasz egy rutint [Ha hely == munkahely ; WiFi (bekapcsol) + hangok(nemitva) ; amikor felteltel megszunik: minden visszaallitasa]. A golyos altal felvetett problemat en ugy oldottam meg, hogy csinaltam egy masik rutint [Ha WiFi erosseg <= 1 egyseg ; mobilnet (bekapcsol); amikor feltetel megszunik: minden visszaallitasa]. Ez a kombo nekem eleg jol mukodik, nem is emlekszem, mikor kellett utoljara manualisan hozzanyulnom a WiFi/mobilnet gombokhoz.
-
golyós
addikt
válasz
cultfeca #21497 üzenetére
Csinálj egy rutint, ha kapcsolódik automatán az otthoni wifire akkor bekapcsol pl nekem az otthoni profil: halkabb csörgés,értesítés, mobilnet ki, akku takarékos mód stb.
Wifire automatán csatlakozik amúgy is ha érzékeli a hálózatot amire már csatlakozott.
A rutin be tudod állítani kézi indításra vagy akár automatán .
Én nem javaslom a GPS alapú automat indítást mivel kb 150 méteres a pontossága. Már régen a lakástól 100 méterre lévő játszótéren ültem, de szerinte még otthon voltam így nem kapcsolt mobilnetet, maradt volna az otthoni rutin a wifin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged