Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Richie86

senior tag

válasz tms+ #15087 üzenetére

Köszi Srácok ezt nyilván ismerem, csak ez is egy plusz lépés... De nem rinyálok, tudom jól, valamit-valamiért. Emellett is van pár dolog ami idegesít, a teljesség igénye nélkül: Budapest GO alkalmazás nehezebben, lassabban és csak közelebbről olvassa be a QR kódot, hogy be tudjam mutatni a buszsofőrnek a bérletem (iPhone-on ez méterekről, lehetetlen szögekből is megy, mocskos gyorsan) időnként ha a telefon alkalmazásra nyomok, mielőtt betölti, az ikont megjeleníti böszme nagyban, elég csúnya így, a telefon kamerája lassabban exponál, az ujjlenyomatolvasó gyakran nem ismeri fel az ujjam, mellé bekapcsoltam az arcfelismerést is, de az is lassabb és bizonytalanabb, mint a Face ID, ilyesmik amik nem tetszenek. Viszont emellett bámulatos a kijelző, az iPhone-é is szép, de ehhez képest lópikula. Nagyon tetszik a 10x-es zoom, persze ilyenkor a minőség rovására megy a dolog, de akkor is fasza. Jobb a gépelés, kényelmesebb a tartalomfogyasztás, a tollal még nem sokat volt időm játszani, de majd felfedezem, biztosan sok mindenre jó. És mintha valamivel hangosabb és tisztább lenne a telefonálás, mint az iPhone-on volt, bár arra sem panaszkodtam soha. Szóval vannak itt pro és kontra érvek, amiket jól meg kell rágnom 14 nap alatt :)
    Legszívesebben mindkettőt megtartanám, de csak egy maradhat :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák