- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Köszi Srácok ezt nyilván ismerem, csak ez is egy plusz lépés... De nem rinyálok, tudom jól, valamit-valamiért. Emellett is van pár dolog ami idegesít, a teljesség igénye nélkül: Budapest GO alkalmazás nehezebben, lassabban és csak közelebbről olvassa be a QR kódot, hogy be tudjam mutatni a buszsofőrnek a bérletem (iPhone-on ez méterekről, lehetetlen szögekből is megy, mocskos gyorsan) időnként ha a telefon alkalmazásra nyomok, mielőtt betölti, az ikont megjeleníti böszme nagyban, elég csúnya így, a telefon kamerája lassabban exponál, az ujjlenyomatolvasó gyakran nem ismeri fel az ujjam, mellé bekapcsoltam az arcfelismerést is, de az is lassabb és bizonytalanabb, mint a Face ID, ilyesmik amik nem tetszenek. Viszont emellett bámulatos a kijelző, az iPhone-é is szép, de ehhez képest lópikula. Nagyon tetszik a 10x-es zoom, persze ilyenkor a minőség rovására megy a dolog, de akkor is fasza. Jobb a gépelés, kényelmesebb a tartalomfogyasztás, a tollal még nem sokat volt időm játszani, de majd felfedezem, biztosan sok mindenre jó. És mintha valamivel hangosabb és tisztább lenne a telefonálás, mint az iPhone-on volt, bár arra sem panaszkodtam soha. Szóval vannak itt pro és kontra érvek, amiket jól meg kell rágnom 14 nap alatt
Legszívesebben mindkettőt megtartanám, de csak egy maradhat
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Vallás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest