- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Köszi Srácok ezt nyilván ismerem, csak ez is egy plusz lépés... De nem rinyálok, tudom jól, valamit-valamiért. Emellett is van pár dolog ami idegesít, a teljesség igénye nélkül: Budapest GO alkalmazás nehezebben, lassabban és csak közelebbről olvassa be a QR kódot, hogy be tudjam mutatni a buszsofőrnek a bérletem (iPhone-on ez méterekről, lehetetlen szögekből is megy, mocskos gyorsan) időnként ha a telefon alkalmazásra nyomok, mielőtt betölti, az ikont megjeleníti böszme nagyban, elég csúnya így, a telefon kamerája lassabban exponál, az ujjlenyomatolvasó gyakran nem ismeri fel az ujjam, mellé bekapcsoltam az arcfelismerést is, de az is lassabb és bizonytalanabb, mint a Face ID, ilyesmik amik nem tetszenek. Viszont emellett bámulatos a kijelző, az iPhone-é is szép, de ehhez képest lópikula. Nagyon tetszik a 10x-es zoom, persze ilyenkor a minőség rovására megy a dolog, de akkor is fasza. Jobb a gépelés, kényelmesebb a tartalomfogyasztás, a tollal még nem sokat volt időm játszani, de majd felfedezem, biztosan sok mindenre jó. És mintha valamivel hangosabb és tisztább lenne a telefonálás, mint az iPhone-on volt, bár arra sem panaszkodtam soha. Szóval vannak itt pro és kontra érvek, amiket jól meg kell rágnom 14 nap alatt
Legszívesebben mindkettőt megtartanám, de csak egy maradhat
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest