- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
És akkor majd vár a 15-re?
Nem tudom hogy lehet kezelni a telón a frissítéseket mert még soha nem vártam meg míg kettő összegyűlik de sztem csak egyiket a másik után lehet telepíteni.
Felraktam a 14-et utána pár napra rá kaptam biztonsági frissítést is.
Most ha nem teszem fel a 14-et akkor is kaptam volna biztonsági frissítést vagy nem?
Tehát érted mit akarok mondani... lehet egyszerre a telón két várakozó szoftver frissítésed?
De nem is értem miért nem jönne be, érdemben az értesítési terület változott minden más maradt vagy éppen jobb/könnyebb lett.
Ezt az értesítési terület formát sok gyártó már évek óta használja.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged