- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
És akkor majd vár a 15-re?
Nem tudom hogy lehet kezelni a telón a frissítéseket mert még soha nem vártam meg míg kettő összegyűlik de sztem csak egyiket a másik után lehet telepíteni.
Felraktam a 14-et utána pár napra rá kaptam biztonsági frissítést is.
Most ha nem teszem fel a 14-et akkor is kaptam volna biztonsági frissítést vagy nem?
Tehát érted mit akarok mondani... lehet egyszerre a telón két várakozó szoftver frissítésed?
De nem is értem miért nem jönne be, érdemben az értesítési terület változott minden más maradt vagy éppen jobb/könnyebb lett.
Ezt az értesítési terület formát sok gyártó már évek óta használja.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged