- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz ArthurShelby #15056 üzenetére
30 nap, az harminc nap. Innentől KÖTELEZŐEN kártalanítani kellett volna téged (amennyiben nem kaptad vissza a megjavított vagy cserekészülékedet) Mint minden kereskedelmi/szolgáltatói egységben kell lennie "Vásárlók könyvének" Én ide egy szép terjedelmes bejegyzést írnék a történelmemmel. Mivel erre 30 napon belül az adott cégnek kötelezően válaszolnia kell (Fogyasztóvédelmi jogszabály), így talán egy kicsit komolyabban vesznek.
Első példány -lepecsételve!- téged illet meg. Majd ezzel esetleg meglátogatnám a Fogyvédelmet (ezeknek a hivataloknak a helyi címei, kötelezően ki kell táblázva lenni a helyiségben)
Sajnos Mo.-n még mindig bevett dolog, hogy ha nem állsz ki magadért elküldenek, viszont ha "asztalborogatóan" lépsz fel és persze jogosan , akkor foglalkoznak az ügyeddel, azt akár helyben megoldva.Ui. Amivel még a szervizek szoktak játszani (és ez elég gusztustalan), hogy a reklamációd miatt ismételten felveszik szervizre a termékedet. Ezzel viszont egy újabb ticketet generálnak a hibás termékedhez, aminél újra indul(hat) a 30 nap. Természetesen ezt sem lehet a végtelenségig csinálni.
A Samsung egyébként nem szeret kártalanítani (csereutalványt kiadni) Amennyire jók és megbízhatók a termékei, annyira nem vásárlóbarát a szervizek hozzáállásai.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az új kapcsolódó törvények alapján 30 szervizben töltött nap után jogosult vagy új telefonra: [link].
Keresd meg a szolgáltatód, ha a Samsungnál adtad le, akkor őket.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Grillo
őstag
Én is kaptam egy 13-ast, bekapcsoltam , nézegettem. Telefon. Majd lehet fotózgatok vele, de nem nagyon vonz az átköltözés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB ÚJ 2028.01.08. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest