- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz ArthurShelby #15056 üzenetére
Én is kaptam egy 13-ast, bekapcsoltam , nézegettem. Telefon. Majd lehet fotózgatok vele, de nem nagyon vonz az átköltözés.
-
Grillo
őstag
válasz gurabli #13653 üzenetére
Én is S10e-ről váltottam, vedd a 23-at nyugodtan, gyorsabb, méretben kb. egyezik, akkuja jól bírja, nekem másfél napot simán (a S10e sajnos már gatya volt ebből a szempontból, meg az USB csatit is cserélni kellett volna).
Annyi, hogy én a 128-ast vettem, most biztos a nagyobbat választanám, nem tragédia, de kényelmesebb, hogy nincs szűkebb tárhelykorlát. -
Grillo
őstag
válasz Juhaszatti #10441 üzenetére
De nincs valami optimalizáció erre az S24 esetében? Mintha ilyet olvastam volna, de lehet csak PR szöveg.
-
Grillo
őstag
válasz Rinocerosz #10439 üzenetére
Meg akit megfognak az új AI lehetőségek, azoknak is lehet jobb választás.
-
Grillo
őstag
válasz zola899 #10341 üzenetére
Én 2 hete váltottam S10e-ről, sajnos már nagyon ratyi volt az akkuja, valamint már az autóban kipotyogott a kábel az USB-C foglalatból, annyira kikopott, így az AA is állandóan megszakadt. Amúgy a mindennapokban tökéletes volt. Emiatt kellett új telefon, néztem az S24-et is, méretben feljebb nem akartam menni, de azzal már nem megy az S3 Frontier órám, így maradt a tavalyi modell.
A fórum 4 ezer valamennyi hozzászólását már átfutottam, haladok tovább.
Addig is röviden nekem bevállt a dolog, méretben kb S10e, de sokkal gyorsabb, az akku egy külön galaxisból érkezett. Nekem a kamera képe sem űnik rossznak, sőt, banánt nem érzékeltem (de lehet nem is kéne már ezeknél? tavaly novemberi gyártás).
Szóval én elégedett vagyok, 200k felett kicsivel szereztem be Telekomtól, soha nem volt ennyire drága saját telefonom (az előző céges), de próbálgattam az A54s-t, és hát szomorú voltam tőle. Sajnos a jót könnyű megszokni.
A Gcam felment 10 perc alatt olvasgatással együtt, szerintem nem egy nagy áldozat, még akkor sem, ha enélkül is tökéletesen illene teljesítenie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/