- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz undercover #13942 üzenetére
100-20 között, ha van rá lehetőség és időben elérem a töltőt.
-
titán
Igen. Azért van a telefon, hogy használjuk.
-
Viktor77
titán
-
EngineerBoy
junior tag
En mindig 100-ra töltöm, majd gariba cserélve lesz az akksi
-
Viktor77
titán
válasz undercover #13786 üzenetére
Csak a Flip és Fold telefonoknál lesz 6.1.1 a verziószám, máshol 6.1.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
fzboxx
senior tag
válasz undercover #13782 üzenetére
-
pcnet
addikt
Ebben a Mobilaréna cikkeben screenshotolták az újdonságok listáját magyar nyelven. Itt meg tudod nézni részletesen mit is tartalmaz a frissítés.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
gulyasa
őstag
Egy elég hosszú lista volt magyar nyelven, túlnyomórészt AI-val kapcsolatos fejlesztések, meg még jó pár más dolog.
Nem csináltam róla képernyőmentést, így azt már nem tudom ide betenni, de a 6.1.1 change log elérhető angol nyelven.
Ne zavarjon meg, a One UI 6.1.1 a "Z" (Foldable) sorozat verziója, mi szinte ugyanezt kaptuk meg 6.1-esként.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
kelly416
veterán
válasz undercover #13688 üzenetére
Nem tudom, hogy mi zabál. Akku statban nem látod reggel, hogy mi fogyasztott éjjel? Estére feltöltöd, hagyod töltő nélkül aludni és reggel megnézed, mennyi az energy és mi ette meg a hiányzó részt.
-
kelly416
veterán
válasz undercover #13649 üzenetére
Akkor én nem panaszkodom. Igaz, ma kivételesen keveset nyomkodtam, így bőven lesz energia az éjjeli merülés tesztre is, de nem is igazán merült sokat ahhoz képest, hogy a chrome általában éhes.
-
titán
válasz undercover #13635 üzenetére
Alapból merül minden órában vagy 2%-ot.
Valami akkor ott folyamatosan használja a processzort. Nálam éjszaka (7-10 óra) alatt szokott merülni 1-2 százalékot.
[ Szerkesztve ]
-
szellemmaszk
csendes tag
válasz undercover #13635 üzenetére
De mi a jó nekik ebben?
-
gulyasa
őstag
válasz undercover #11139 üzenetére
Ennek a Samsunghoz semmi köze. Az alkalmazásoknak van külön topikja:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikSamsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gangstagergo
senior tag
Weawow [link]
Nincs reklám, tud magyarul. 700 Ft-ért további két időjárás szolgáltató szerver érhető el. -
kp78
addikt
Én már nagyon régóta az Időjárás és radar-t használom. >> [link]
Pici reklámot el kell viselni benne sajnos, mert megvenni nem olcsó.
Legalábbis én nem adok annyit a reklámmentességért, amennyit kérnek.
(Ezzel szemben Bergfex wetter egy évre 920 Ft, azt már sok éve megvettem és veszem is folyamatosan külföldi túrák miatt.)„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
őstag
Kezdőlap - Widgetek/Modulok - Google - Áttekintés.4x1 widget.
10 napos előrejelzés a Weather.com oldalról.
Minden Google-t használó telefonon elérhető, de kevesen tudják.Üdv: Mcrazy
-
őstag
Időkép app.
-
Rinocerosz
őstag
válasz undercover #10308 üzenetére
Emag nem adott kábelt hozzá. Egyébként a ses oldalán is többféle kiszerelésben van töltő. 2 féle 25W is van... .
-
autotaxmo
őstag
válasz undercover #9052 üzenetére
Total egyetertek, nagyon elszaladt a lo ezekkel a szolgaltatokkal, sokszor ugy erzem hogy total ki vagyunk szolgaltatva nekik, foleg ezzel az egyoldalu szerzodes modositasokkal
-
őstag
válasz undercover #9052 üzenetére
Azt a szerződést azonnal felbontanám ami 37 ezerről 50 ezerre emelkedik a 15%-os emelés miatt, mert ott nagyon átvernek téged
Természetesen én is kalkulálok mi éri meg és mi nem, és minden szerződéshosszabbítás előtt keresek más lehetőséget. De amig ezek a szolgáltatások a Magenta csomagban a legolcsóbbak a piacon, addig nem fogok váltani. Mert azt látom, hogy minden szolgáltató emeli az árait legalább ennyivel. Ergo a többiek nem lettek versenyképesebbek egy Magenta csomaggal szemben. Tényleges változás akkor lenne, ha valamelyik szolgáltatás(ok)ról lemondanánk,pl. kábeles netet és tévét, mert akkor ugrik a Magenta kedvezmény. Akkor váltanék valamelyik flottás mobilcsomagra, mert önmagában a mobil előfizetés és adatcsomagok azoknál a legolcsóbbak. -
autotaxmo
őstag
válasz undercover #9039 üzenetére
Igen, ezek a kis kapus hivatkozzunk mindig az inflaciora es emeljuk a dijjakat egyoldaluan nekem nagyon nem tetszik es nem korrekt kvara. Ertem hogy profit orientalt cegek ezek, de azzal a dumaval emelni mindig pluszba hogy a szolgaltatas fejlesztese/szinten tartasa es a gazdasagi helyzetre valo tekintettel kenytelenek vagyunk emelni ( persze annyit amennyit ok gondolnak kb) azert kicsit bicskanyitogato. Raadasul a vicces az hogy elkezdi az egyik szolgaltato es maris koveti a masik ketto hogy hoppa, nehogy mar kimaradjunk mi is ebbol a bulibol. Azert milyen jo lenne hogy ha Te is mint munkavallalo besetalhatnal a fonokodhoz es mondanad hogy szia fonok, a fizetesemet megemeltetem 15-20 %-al mert szeretnek iden elmenni Maldivra meg hat eddig is utaztam kva sokat iden is ezt a szintet tartani akarom igy a kovetkezo berpapiron mar a megemelt fizu legyen.
-
fehercica
csendes tag
válasz undercover #8676 üzenetére
Hm..még ez is meglehet.
-
dnelb
veterán
ha lenne hibátlan telefon akkor már redditre, meg a hasonló nagy fórumokra kirakták volna, új hw reviziószámmal stb. de nincs ilyen
-
migabi24
nagyúr
Bár így lenne
-
Zaji
őstag
válasz undercover #8500 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
-
Pano
addikt
válasz undercover #7067 üzenetére
Most elvileg jött ki egy új frissítés, próbáld meg azzal is.
Körülbelül 36-ot?!
-
alex devil
senior tag
-
qltsar
veterán
válasz undercover #5931 üzenetére
Esetleg nincs dokkolon kozben a telefon? Tud vezetekesen is csatlakozni a telefon internethez. Vagy nincs esetleg eSIM-es orad, ahol van aktiv mobilinternet, es az csatlakoztatva a telefonhoz?
Masra nem tudok gondolni, hacsak nem tetherel valami bluetoothon internetet a telefonra mas forrasbol.
@gulyasa: szerintem nagyon felreertetted.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz undercover #5931 üzenetére
Attól még, hogy a telefont kikapcsolod, a világ nem áll meg.
Gondolom, utólag reggel kapod az értesítéseket...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Jadro
veterán
válasz undercover #4467 üzenetére
Névjegyzék, azon belül a 3 pötty a jobb felső sarokban, beállítások, hívóazonosító és spamvédelem tudja, ha be van kapcsolva. Ebben a Hiya szolgáltatás az, ami megmondja szám alapján a hívót, ha már megvan az ő adatbázisukban.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
migabi24
nagyúr
válasz undercover #1630 üzenetére
Mindig az a jó ami van
-
nVIPER
senior tag
válasz undercover #1511 üzenetére
Igaz.
-
TODI1111
veterán
válasz undercover #1511 üzenetére
Persze. Látszik a képen.
"Eddig 97%....." -
nVIPER
senior tag
válasz undercover #923 üzenetére
Nincs mit!
-
nVIPER
senior tag
válasz undercover #811 üzenetére
Mind2 sim 5G/4G/, adaptív 120Hz, világos. Fényerő adaptív auto, akku light módban, de semmilyen más energiatakarékos mód off. Samsung browser, forge of empire + pubg game, youtube, messenger, viber, face, tiktok, fotózás. Nyomattam amit lehet. De 12 óra alatt 8 óra SOT. Ezzel csak azt demonstráltam, hogy fél napos készenléti idővel mi lehet kb a max SOT.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz undercover #542 üzenetére
Ha a light performance mode-ra gondolsz pár napja így használom, sebességben semmi eltérést nem vettem észre. De biztosan lendít az üzemidőn, vele kb ugyanannyi töltöttséggel zártam bekapcsolás után egy teljes napot jelentősen nagyobb fényerő használata mellett mint nélküle.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Cecevok
tag
válasz undercover #451 üzenetére
Gondolkodom a váltással S10e-ről, igazából ahogy én látom az S22 vs S23, az most ár vs üzemidő. Majd pár hónap múlva meglátom h alakulnak az árak. Köszi az észrevételt.
iPhone 11 Pro / Lumix GX800
-
Hallosz
senior tag
válasz undercover #477 üzenetére
Köszönöm. A tesztelőktől nagy segítség lenne, ha erre is kitérnének a tesztekben, ne nekünk keljen itt összetarhálni az infót.
És ezt számsterűsíteni is lehet a beállítások / a telefon névjegye / állapot információk / SIM-kártya állapota / jelerősség vonalon.
És itt pontosan látszik mekkra a térerő -dBm és asu,itt pontos értéket látni.
Akár utólag is sokaknak sokat segítene, ha látnák S22 vs S23 nem igaz?
Talán van olyan súlya, mint hogy hány órát lehet videózni...Ez itt az S22-es telóm, kitűnő térerő tartja a hívást, a korábbi S22+ itt 40%-al gyengébb volt.
Ahogy én tapasztalom, egyetlen tesztoldal sem ad ilyen infót, talán a Mobilaréna
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz undercover #451 üzenetére
Az 5.1-es One UI frissítéssel már az Exynosos S22 is szebben muzsikál, tulajdonképpen igazságtalan az összehasonlítás, mert a kezdeti sw-hez méri mindenki, a tesztelők is! Az Exynos eddig is kevesebbet fogyasztott az S22-ben mint a Snapi, de a tesztelők a Snapit veszik alapul a javulásnál.
És ezzel az utolsó frissítéssel már az Exynos-al is mégjobban bírja az akksi, és a rendszer akadozás is teljesen megszűnt!
Tulajdonképpen ha bekötöd a szemed, akkor patikamérleggel kell keresni a különbséget a két telefon között.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó