- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz Rinocerosz #11088 üzenetére
S23U-m van, imádom. De!
Amikor megjelent az S23 széria mindenhol SD-vel, akkor megfogadtam, hogy egyet veszek belőlük. Hát kettő lett, a kicsi meg az Ultra. Viszont nem gondoltam volna, hogy ennyire utálni fogom a nagy telók cipelését. Komolyan mondom kínszenvedés velük mászkálni. Otthonra meg az Ultra helyett vehettem volna egy Tab S8-at.De már mindegy, letojom.
Többet nem veszek lapátot mobil célra. Az S21 nagyobb, mint az S22/S23/S24. Nem sokkal, fél centivel, talán még az is beleférne, de az S22/S23/S24 mérete az igazi. -
janeszgol
félisten
Na megjott a sima S23 (256GB, krém). Vegre ujra egy ertelmes meretu telefon. Nagyobbat soha nem veszek mar!
-
janeszgol
félisten
válasz Rigormortiis #11015 üzenetére
Láttam én is. Még pár ilyen húzás és mehet is a süllyesztőbe a cég. Csak éppen nem lenne, aki kitöltené az űrt. Pláne céges környezetben nincs.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz Peathee #10938 üzenetére
Lehet nem is jön még egy ideig. Valamivel el kell adni az A55-öt, az S23 meg már tavaly novemberben elavult volt a Samsung szerint. Túl jól sikerült. Az S23 olyan a Samsungnak, mint régen a Google One telefon a Xiaomitól. Jobb volt, mint az akkori MIUI, és ezt a visszajelzésekben is jelezték az emberek, erre (szerintem direkt) kiadtak rá egy olyan frissítést, ami bootloopba tette a telefont.
-
janeszgol
félisten
válasz Juhaszatti #457 üzenetére
Bocsánat, nem az S23-ra értettem, hanem az S22-re, csak lemaradt a válasz gomb. Tehát az S22 One UI 5.1 plusz üzemidő "árára" lennék kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Ja és arról is beszélgessünk, hogy mi a jobb üzemidő ára. Később jönnek a pushok?
A hálózati sebesség? Tudom bármennyi van mindenre elég...[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
"Az előző napok konklúziója az, hogy olyan jól sikerült az S23, hogy még S22-ről is érdemes sztem váltani, pláne a hőkezelés és a fogyasztás tekintetében."
Mindenképpen megéri. Sokan ragaszkodnak a 12 meg 16 GB ramhoz (mondjuk 12GB van az S23U-ban is, csak igen drágán). Hát mire az kellene, addigra az Exynos SoC már régen összetojta magát.
-
janeszgol
félisten
válasz ggbuffon1897 #23 üzenetére
Biztos valaszolt mas is, meg nem tartok ott. Te figyeled is a vilagot? Pont arrol szolnak a cikkek, hogy egyre jobban kitoljak a mobilcseret az emberek. 10 eve meg konnyu volt ujdonsagot csinalni, mindenki evente valtott, de ma mar nem.
-
janeszgol
félisten
Most remekelt a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976