- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
-
válasz
Drbonci #5584 üzenetére
Én a hk_plaza nevű eladótól vettem, fehér töltővel. Akkoriban még 13+2$ volt a 2akksi+1töltő csomag, ennél már akad olcsóbban is.
-
válasz
Drbonci #5563 üzenetére
"Ez a kinai ebay-es 1800 aksi kibir annyit mint a gyári ? "
Egyelőre úgy néz ki, hogy kb annyit bír, mint a gyári, most járok a 3. feltöltésnél, a telót közben használtam mindenfélére (navi, 3G böngészés, KIES Air, wifi-hotspot). darabja 5$-t megér
Igazából a 3500mAh-s példányokra vártam, de mivel júni végén már bevetése lesz a telónak, nem tudtam kivárni, míg ezek (+a hozzátartozó hátlapok) megjönnek, ugyh marad az akksicserélgetés
-
Fortunei
csendes tag
válasz
Drbonci #5454 üzenetére
Köszi a segítséget.
Akksi kapcsán vki írta , hogy 10-12 feltöltés után jobb lesz, ebben lehet vmi, mert az enyém most kezdi sokkal jobban bírni a strapát (05.26-án vettem). Most már lényegesen kisebb százalékos értékeket mutat a kijelző és az andr.op. rendszer is, ez a kettő vitte a pálmát mindig. Péntek reggel vettem le a töltőről, pénteken átlagos használat, ma szinte semmi ( pár telefon, üzenet, kijelző automatán, wifi bekapcsolva, szinkr. megy , játszani nem szoktam), most 76 %-on van.
Úgy látszik tényleg be kell járatni. -
kellerman
tag
válasz
Drbonci #3893 üzenetére
Vettem egy új kábelt azzal csinál mindent, tölt is.
Remélem később lesz frissítés a videóra és lesz benne képstabilizátor, az az egy nagyon idegesít. FHD-nál jelentkezik a legjobban.
Gondolom ez csak szoftveres akadály, nemtom miért nincs benne. Miért fényképezésnél van ,amikor ott akkor lenne rá szükség, ha lenne rajta rendes optikai zoom.Vagy csak én dülöngélek?
-
kopasz79
tag
válasz
Drbonci #2903 üzenetére
ezer köszönet a segítségért
de merre kell húzni?
ha bal oldalt a zöld akkor jobbra?
mindjárt felhívom magam ha egyedül leszek a szobábahogy lehet képernyőzárat cserélni beállítani?
manuálisan bekapcsolni?
ha nem akarok kivárni a 15mp-t valahogy le tudom zárni?durván gyűjti az ujjlenyomatot
(#2909) muveszur
kösz Drbonci kisegített közben azzal a + információval megspékelve hogy a bal alsó gombot nyomjam ha nem mondja tuti nem jövök rá
szokni kell ezt még nekem
erőteljesen -
rankesz
veterán
válasz
Drbonci #2058 üzenetére
3g watchdog-ot, én is nagyon tudom ajánlani, nekem általában nagyon pontosan azt mutatja amennyit ténylegesen leforgalmaztam
Ha biztosra akarsz menni akkor küldesz egy G betűt asszem a 1730-ra ésa válaszesemesben küldik a havi adtforgalmad. Ezért azonban br 56 ft-ot kell fizetni, ami nem vonódik a havi ingyen perc/sms kvótából
-
válasz
Drbonci #2045 üzenetére
A telefon előrendelhető, azaz még nem tudja a szolgáltató, mikor fog megjelenni a kínálatában (napra pontosan). Ezzel csak lehetőséget biztosít, hogy az előrendelők hamarabb fogják megkapni, mint azok, akik üzletben szeretnének vásárolni. Egyébként no para, az árlistában továbbra sem szerepel, tehát üzletben sem megvásárolható!
kopasz79:
Kedves fórumtársam, szeretném megkérdezni, hogy véleményed szerint jelen esetben mi a vevők félrevezetése?
Drbonci:
Mivel ott csak a gyártó "jelére" kellett várni...
-
DarkChild
senior tag
-
DeathAdder
veterán
válasz
Drbonci #1420 üzenetére
Egyetértek mind2 mondatoddal, énis pontosan ilyen vagyok
Utóbbiban meg csak reménykedek,h minden rendben lesz!(akkora hiba meg úgysem lesz ,mint anno a GTX590-nél,de arra már a tesztek során is "rájöttek"
) Tehát a processzor nem fog túlmelegedni és szétsülni az alap ROM-mal
szerk: OFF
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest