- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
Egyre több helyen találom azt a nemhivatalos információs hogy Európában az S2 csak májusban érkezik, emelett találtam egy érdekes cikket:
"The Samsung Galaxy S2 is due for release in the UK in May according to a recent leaked document.
Three UK's product roadmap was recently leaked detailing a number of handsets coming to the network, with the Samsung Galaxy S2 arriving in May and a mini version of the handset arriving in April."Ha ez igaz, akkor egy olyan telefon amit be se jelentett a Samsung és csak pár hete szivárgott ki a léte majd egy hónappal hamarább kapható lesz mint a már lassan 2 hónapja hivatalosan is bejelentett nagytesója . Nem tudom miért kell ennyit tökölni . Még csak az hiányzik hogy az Apple májusig bejelentse az iPhone 5 és a Samsung azt meglátva hogy milyen technikai paraméterekkel bír a szifon áttervezi a saját telefontját ezáltal még későbbre odázza el a megjelenést.
Ez simán megtörténhet látván amit csináltak a galaxy Tab-al. Azt is inkább hogy kidobták volna a vastagabb változatot és eladtak volna belőle jópár darabot és azzal egyidőben ment volna az áttervezés és szépen fokozatosan cserélte volna le a kinálatból. De a mostani döntése miatt szerintem potenciális vásárlók százezreit bukta el véleményem szerint.
"Az igazi EMO-s halva születik."
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest