- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már így belemélyedtünk . Xiaomi fan voltam én is . Note 3 ( Kate ) kezdtem, majd 4X , RN4 , RN7, A1, A2 , RN8 stb-stb mind rendelkeztem .
Amikor indult ár/ értek arány bajnok volt a piacon , főleg mikor EuStock oldaláról lehetett rendelni mai szemmel potom összegért. De az , hogy Note 3 óta nem tudták orvosolni mai napig , hogy a közelségérzékelő hibáját , vagy a kamera hangot vagy OS-en belül felbukkanó reklámok nem tudják elengedni , értem en miért alkalmazza a gyártó (hogy olcsóbban tudja kínálni ) de már hol olcsó ?
Meg ki lehet kapcsolni … na igen tényleg , de még is egy nagyobb os update alatt még is előjön , mondjuk egy memória tisztításnál ott van a Black Jack ..
Szoftver frissítés hol van , inkább nincs , ha van akkor meg van amit javít , de inkább többet ront …. lásd RN8T modell.Ebből lett elegem .
Régen Samsungot sem szerettem , már nem emlékszem a modell nevére , de készülékház mindig elrepedt , állandóan vittem vissza garanciába .
kaptam másik modellt ott pedig szaggatott a rendszer , utáltam az egészet és egy életre megutáltam a Samsungot is .Volt HTC M7 & M8 és utánna már a márka nem volt önmaga és oda is lett a gyártó .
Lumia korszak (jaj de szerettem ) , 520, 625, 735, 640, 930 , 1520
Ezeket egyszerűen imádtam 8.1 Denimig. Utánna jött WP10 majd a gyártó hanyatlása és oda lett az egész Windows Phone..Majd jött az a iPhone .. mikor bejelentették az új SE (2020) alig vártam , hogy megjelenjen . Valahogyan mindig is tetszet ez a retro home gombos kialakítása , még a nagy kávák is. Megjelenés napján beszökkentem egy MM-be és megvettem , mai napig meg van , sőt magán eszközként elsődleges kütyüm , de kezd kevés lenni a mindennapokban , gondolok itt első sorban az akku időben , kamerában . Gondolkodom egy I14 & 15 vásárlásában .
De , hogyan jöttem vissza a Samsungra miközben fentebb említettem , hogy megutáltam egy életre ? Nos Xiaomiból és a rettenetes sw updatek után kellett valami ami bírja egész nap és ár-érték arányban tökéletesen beleillik . Így jött képbe jó pár készülék , de amikor itt MA-án és GsmArena oldalán olvastam , hogy négy főverziót fog majd kapni ez a készülék is. Akkor nem volt kérdés , kiváncsiságomat legyőzve beruháztam kettőre darabra.
Eddig kellemes csalódás , mint sw mint építési minőségben főleg, gondolok itt arra, hogy nem szappantartó . Így kijelenthetem , hogy kezdek újra hinni a gyártóban (eddig) .
kbyte1024 remek ….
-
-
-
-
GoodSpeed
addikt
-
-
szjoci
őstag
Detto, nagyon off de azért itt hagyom: vettem egy samsung fagyasztót, ott van a lap alján értékelésben a sztorim. Azzal zárult, hogy bocs, de magyar piacra szánt termékből kispórolták a wifi adapter támogatást, így jártam...
-
-
GoodSpeed
addikt
Jogos felcseréltem
De megmondom őszintén, még nem jött elő, hogy új telefont lenne időszerű venni, és az ,hogy Samsung kell, hogy legyen, mert az A50 felülete is hiányzik sok év távlatából, meg az egész SAMSUNG ökoszisztéma (akkor még adott töltőt), és ameddig ki nem derült, hogy lényegesen drágább lesz az A50-nél is, de már az S23 Ultrához sem jár töltő (lol), így ez lesz az első mobilom életemben (pedig 1999-ben vettem az elsőt), amihez külön kell töltőt vennem, és most hoztam magamat képbe a topicot olvasgatva, hogy abból is milyen kell
Egyébként a Xiaomi 11 Lite 5G NE-nél is drágább egy kicsivel, Magenta 1- ben:
S23-at akartam, de aztán megnéztem, hogy az egy mini telefon
Az alapból duplaannyi lett volna, a vele azonos méretű S23+ meg triplaannyiÍgy - ilyen sem fordult elő velem - most veszek elsőnek olyan erős telefont két év elteltével, mint két évvel ezelőtt -, de ez legalább 5 évig támogatott, és Samsung, meg vannak előnyei mint pl 120Hz-es képfrissítés. Az eddig 33W-os gyorsöltést 25W-os fogja váltani... hát az nem előny, de ehető...
-
-
-
Maradjunk csak Európánál
, szóval ha jól értelek , tehát számszerűen több mint 40 ország és számos autonóm régió található Európában, ami azt jelenti, hogy sokféle régiós különbség mellett, nem lehet szériában vagy a készülékben és annak szoftverében és beállításaiban eltérés ., Mert úgy így is frissülniük kellene ?
-
-
GoodSpeed
addikt
A fólia árazása sok mindentől függ... igen, én is úgy látom, hogy jó kis Hype-al elhitetik, hogy ez milyen különleges anyag, és azért ilyen drága...
Ilyen szempontból a fóliagyártóknak a Xiaomi nem a kedvencük, mert ha ilyen telefont veszek, akkor fólia nem igen kerül rajta 2 évig cserére.
Másfelől a többi gyártónál a fóliagyártók abból indulnak ki ,hogy a készülékgyártók is madárnak nézik (sikerrel) a vásárlóikat. Ebben az alma a világbajnok a Samu meg az androidos tábor almája.
Ma egy középkategóriájú készülék - mint ez is - 150 - 210 E között van. Ezért elkérni 5-8 E Ft-ot fóliánál úgy gondolják, hogy belefér. Ez a réteg ezt már meg tudja fizetni.
A logikát folytatva, mennél drágább készüléket nézünk annál jobban le lehet húzni a vevőt, mert annál gazdagabb rétegből kerül ki, és annál kevésbé veszi észre ...
Egy 600-750 E Ft-os telefont meg védeni szokás. Sőt ugye arra nagyon komoly díja van a készülékbiztosításnak is. Az előző Xiaomi 11 Lite 5G-men volt készülékbiztosítás is, de miután belülről lesérült, hát arra pont nem vonatkozott (ellenben garanciában csak sikerült megcsináltatnom), így lemondtam.
Tehát kihasználják az emberi butaságot, pénzbőséget, és azt a tényt, hogy ilyen jellegű védelmet minden konkurens szinte ennyiért kínál határon belül.
A felhelyezés rítushoz:
Olyan 10 évvel ezelőtt volt a vákumos felhelyezés... az valahogy már nem divat?Ja igen, és lehet ezt fokozni, mert már univerzális fóliák vannak ... 8K-ért és gép vágja méretre.
-
djtörök89
csendes tag
Sajnos pontosan nem figyeltem, csak azt néztem, hogy 4%-90% volt 55 perc, a teljes 1h15 perc , tehát nulláról kb. 1h 20 perc. Egy kollégámtól kaptam kölcsön ilyen kínából rendelt mérőt, természetesen a pontosságára nem mernék nagyobb összegbe fogadni. Viszont ha nyomkodom töltés közben, akkor lényegesebben kevesebbet vesz fel.
Egy emagos 4k-s gyanítom utángyártott 25w-os samu töltőt használok. -
-
Miikee
csendes tag
-
djtörök89
csendes tag
Az a baj, hogy nem 1-1 db van, hanem több telefont érint a probléma. Az a furcsa, hogy a szervízben történő újratelepítés se oldja meg a gondot, ami az a54-et és az a34-et is egyaránt érinti.
Egyébként a samsung members moderátora szerint a cseh régiós telefonokat érinti a gond, de úgy látom itt,.hogy nem feltétlen régiótól függ...
Én most odinnal felraktam a legfrissebbet, és várok, hogy mi lesz a köv. update-nél, szervízbe nem viszem, mert ott se tudnak vele mást csinálni... -
Miikee
csendes tag
Minden készülékét, a rosszat is (be sem kapcsol) alapból 25 ezerért számítanak be. Ha ezen felül ér valamit, akkor az plusz. Az én régi s3-somért, csak az alapot adták, de szerintem így sem volt rossz vétel.
Ami hátrány, hogy ez csak bolti vásárlásnál van. Ergo nincs 14 napos "meggondoltam magamat" lehetőség.
-
-
Ledi
aktív tag
Az iPonnál vettem. Ott nem volt feltüntetve,hogy Csehországba szánt modell. Találkoztam olyan webshopal ahol ezt külön jelezték.
Itt van egy korábbi kép ami alapján a Samsung Membersben mondták hogy Csehországba szánt modell és ez okozza a problémát. Gondolom a szolgáltatói szoftverververzió miatt amit Te is korábban írtál(O2C).
-
-
-
-
bodorjanos
aktív tag
Mondjuk a vodánál a 128-as van a meglévő előfizetésem mellé 182-ért....
Ez azért hajmeresztő
Mondjuk az aqua-n a fehér 256-os van 160-ért, de a szürke 190-ért. Fura árazások vannak itt is
Kérdésem lenne... mennyi tofglal el az alap rendszer ezen a telefonon? Ha esetleg 128-ast veszek, mennyit bukok belőle zsigerből? Valaki meg tudná esetleg ezt nekem nézni? -
-
dnelb
veterán
nyilván, csak igy amit irtál netto hulyeseg
1 év van a 2 telefon között (2020 nyári az A10, 2021 őszi a 9T), és az A10 főverzióban épp 1 évvel van lemaradva, és biztonsági frissítésben is jobb a másik.
Arrol nem is beszelve hogy a samsung akkori legolcsobb modelljet hasonlitod kategoriaval feljebbihez. Az a10 párja akkoriban a redmi7 volt, ami csak android 10ig jutott, szembe az a10 11-ig. Szal erről ennyit . -
doooo
veterán
Nem lehet igaz olyan mobilra, ami évekkel azelőtt jelent meg, hogy ez az új trend valósággá vált volna... és ismételten, a paletta legaljáról van szó, egy 4 és fél éves modellről (amit te egy évvel a megjelenése után kaptál kézhez). Így is több frissítést kapott, mint bármi más konkurens a saját kategóriájában.
-
Becksman
őstag
-
doooo
veterán
Attól függ, hogy mikor került piacra (mi volt akkoriban a szokás frissítések terén) és milyen kategóriában. Az A10 alsókategóriásként került piacra... több, mint 4 évvel ezelőtt. Ehhez képest 4 hónapja még mindig frissült... nincs konkurens, ahol ehhez hasonló történne.
-
néhányan már délután töltőre kell tegyék,mert akkorra lemerült
kikapcsoltam a find my phone-t és a wifi is lekpacsol automatikusan ha elhagyom a lakás környékét. hotspotokat sem bizerálja. viszont azóta nem normálisan használom. nem tudom, hogy most jobban bírja-e szuflával. viszont úgy tűnik talán igen. -
Jack Oneill
veterán
En mondjuk soha nem hagynam egesz ejszaka tolton. Sokat hasznalom a telefont, 2 napnal is tobbet birna, de 2.nap mar felrakom tolteni mindig este kb 30%-on. Fotozok sokat, Facebook a munkahelyi csoport miatt, meg fotok feltoltese, Firefox, nalam ezek mennek. Ja es messenger, viber szinten allandoan. Es egy kis jatek, shakes and fidget.
-
TeeJay
félisten
Vegyél már pár dollárért egy USB power meter-t és látni fogsz mindent hány
volt mellett mennyi amperrel tölti és az a tuti érték nem a tippek
Nekem QC3.0 képes a telefon és meglepő módon 12V-ra nem megy fel hanem 9V 2A-t tol ami 18watt és ezt tolja is 80%-ig (Redmi Note 9S) -
-
-
-
Ebben igazad van. Dühtő is hogy épp én vagyok az egyik elégedetlen.
Meg ami eszembe jutott, hogy nálatok a duplakoppos kijelzőfelébresztés be van kapcsolva? Illetve az always on display?
Most ezeket a funkciókat szedáltam. De már nem nagyon reménykedem hogy ez hozza a változást az akkuidőnél.
A dupplakoppnal ugye az érintő felület végig aktív. Az aod nel meg csak rövid ideig van értesítés kijelzés.Próbáltam azt is hogy a dupplakoppot kikapcsoltam, az aod aktivan hagytam és ezután is felébredt a duppla kattintasra
ezért kapcsoltam inkább ki mindkettőt.
-
-
-
mcs
veterán
Az A50 óta annyira jó DACokat raknak a Samukba, hogy ihajj.
Egy átlag impedanciájú vezetékes fejest is tisztességesen meg tudnak hajtani nagyon pici, szinte nem is érzékelhető alapzajjal. Az A54et még nem néztem átalakítóval, de nyilván hozza a kötelezőt. Bluetooth audio esetében szerintem az illesztőprogram milyensége is sokat nyomhat a latba, mert sokáig a Samsungoknál is problémás volt az LDAC stabilitása.
Amikor utoljára valamilyen 10es Redmi telefonra csatlakoztam JBL Partyboxszal, ami szimpla SBC kodeket használ, akkor se tudott a Redmi túl dinamikus lenni, és a hangerő is ingadozott kicsit. -
-
mcs
veterán
Két simes használattal lenne igazán értelme a 256osnak a hibrid foglalat miatt, amúgy a 128 is bőségesen elég.
Ha néhány napot vártam volna, kb ugyanannyiért rendelhettem volna 256osat, mint amennyiért a 128ast vettem, de rá se rántottam.
Szintén 128as Samsung Evo kártyát ültettem át. -
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest