Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz cs.zs. #2395 üzenetére

    Ha már így belemélyedtünk . Xiaomi fan voltam én is . Note 3 ( Kate ) kezdtem, majd 4X , RN4 , RN7, A1, A2 , RN8 stb-stb mind rendelkeztem .

    Amikor indult ár/ értek arány bajnok volt a piacon , főleg mikor EuStock oldaláról lehetett rendelni mai szemmel potom összegért. De az , hogy Note 3 óta nem tudták orvosolni mai napig , hogy a közelségérzékelő hibáját , vagy a kamera hangot vagy OS-en belül felbukkanó reklámok nem tudják elengedni , értem en miért alkalmazza a gyártó (hogy olcsóbban tudja kínálni ) de már hol olcsó ?
    Meg ki lehet kapcsolni … na igen tényleg , de még is egy nagyobb os update alatt még is előjön , mondjuk egy memória tisztításnál ott van a Black Jack ..
    Szoftver frissítés hol van , inkább nincs , ha van akkor meg van amit javít , de inkább többet ront …. lásd RN8T modell.

    Ebből lett elegem .

    Régen Samsungot sem szerettem , már nem emlékszem a modell nevére , de készülékház mindig elrepedt , állandóan vittem vissza garanciába .
    kaptam másik modellt ott pedig szaggatott a rendszer , utáltam az egészet és egy életre megutáltam a Samsungot is . :DDD

    Volt HTC M7 & M8 és utánna már a márka nem volt önmaga és oda is lett a gyártó .

    Lumia korszak (jaj de szerettem ) , 520, 625, 735, 640, 930 , 1520
    Ezeket egyszerűen imádtam 8.1 Denimig. Utánna jött WP10 majd a gyártó hanyatlása és oda lett az egész Windows Phone..

    Majd jött az a iPhone .. mikor bejelentették az új SE (2020) alig vártam , hogy megjelenjen . Valahogyan mindig is tetszet ez a retro home gombos kialakítása , még a nagy kávák is. Megjelenés napján beszökkentem egy MM-be és megvettem , mai napig meg van , sőt magán eszközként elsődleges kütyüm , de kezd kevés lenni a mindennapokban , gondolok itt első sorban az akku időben , kamerában . Gondolkodom egy I14 & 15 vásárlásában .

    De , hogyan jöttem vissza a Samsungra miközben fentebb említettem , hogy megutáltam egy életre ? Nos Xiaomiból és a rettenetes sw updatek után kellett valami ami bírja egész nap és ár-érték arányban tökéletesen beleillik . Így jött képbe jó pár készülék , de amikor itt MA-án és GsmArena oldalán olvastam , hogy négy főverziót fog majd kapni ez a készülék is. Akkor nem volt kérdés , kiváncsiságomat legyőzve beruháztam kettőre darabra.

    Eddig kellemes csalódás , mint sw mint építési minőségben főleg, gondolok itt arra, hogy nem szappantartó . Így kijelenthetem , hogy kezdek újra hinni a gyártóban (eddig) . :)

    kbyte1024 remek …. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák