- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, így már tényleg kell műszer hozzá. Adódik is a kérdés, hogy csináltál e olyat, hogy az eredeti töltőfej, plusz egy olyan kábel ami kijelzi? Mert oké, hogy LDNIO töltővel megnézted, de direkt a Samsung EP-TA800NB (EP-TA800NBEGEU) gyári töltőjével?
Ilyesmit nézegetek, csak még nem rendeltem meg, mert Aliról több mindent is akarok
Bár az 1,8 méteres csak 1900 Ft-tal lenne olcsóbb mint itthonról:
+
USB Type C - Type C kábel - BlitzWolf® BW-TC23 - 1.8méter ho -
TeeJay
félisten
Leírtam van USB mérőm.
Ha kikapcsolod a gyorstöltést akkor 5V 1,5A azaz 7,5watt maximum.
Ha bekapcsolod a gyorstöltést de QC adaptered van akkor 9V 1,5A a maximum azaz 13,5watt körül. Amennyiben PD 30wattos fejre dugtam akkor meg szépen tolja 88%-ig aztán a maradék 12% szépen lassan megy bele -
-
-
-
-
-
-
kárátékutyá
őstag
-
-
Ez a Firsthopba átterelés érdekes volt. De amúgy ja, nálam is beküldték cserére a lesérült Xiaomit, aztán bent a TMX-nél elsőnek azt mondták, hogy nem látnak hibát, majd megreklamáltam fényképpel és kicserélték a kijelzőt!
Igazából nem jöttek rá, hogy a telefontartó rögzítője okozta :XD
#4204Luck Dragon: 2013-2015 között még lehetett kapni 30-40 E Ft-ért feltöltőkártyás csomagban alsó-középkategóriás okostelefont. De 2019-ben már az A50 90 E volt előfizetéssel, bár az nem is alsó-középkategória, hanem inkább középső középkategória...
Most meg 6 hónappal a megjelenés után, két év hűséggel Magenta 1- ben 130K, egyébként meg megjelenéskor 210K. -
-
-
-
Jack Oneill
veterán
Ne felejtsetek el, hogy akik (koztuk en is) nem hasznaljak az 5G halozatot, azok a halozati beallitasoknal kapcsoljanak vissza az 5G-rol 4G-re, igy nem erolkodik feleslegesen a keszulek az 5G halozatra valo felelseges csatlakozasban. Szervizes kollega ajanlotta, bevalt, mert latom a keszenletbol. Aki hasznalja az 5G szolgaltatast, termeszetesen ne nyuljon hozza.
Es egyetertek az elozoekkel. Rengetegen nem 5G előfizetést hasznalnak. -
-
Telekommal 5G-vel megszívtam. Előző telómat megvettem, mert a Telekom kampányt indított, hogy 5G... 2021-ben vettem a 11 Lite 5G-t 2023 nyarán végre lett is 5G... A54-et szeptember 22-én vettem, ekkor már leszedett a Telekom a Magenta 1-es tarifacsomagom ellenére az 5G-ről, mert az csak azoknak jár, akik fizetnek 1690 Ft-ot az 5G-ért (nem fogok), vagy Gigaerős netre fizetnek elő vezetékes optikán, nos ezt sem fogok, amikor az elsődleges lakásom utcájában (Hajdúszoboszló, fürdőnegyed) nincs Telekom, csak DIGI optika... így úgy alakult, hogy az A54-esem egy percet sem lógott 5G-n, miközben már lenne a városban
. Nyáron bezzeg a Dominósokat is felengedték 5G-re... ja egyébként az 5G-t nyáron tesztelgettem sebesség szempontjából, nem ájultam el tőle... a többi meg nem érdekel, csak a sebesség.
-
-
-
-
-
-
TeeJay
félisten
Telekom AX cucc tud 160MHz-et 5GHz-en így jó esetben 2400-as linksebességed van amin átmegy annyi amennyit írsz.
A Samsung A54 viszont AX wifin csak 80MHz-et támogat ha igaz így ott 1200-as link lesz amin inkább 6-700megabit a max ami átfér2,4GHz-en 40MHz a maximum szélesség és ott 600-as link körül lehet a maximum, most nem tudom pontosan az AX wifinek hogy vannak a linkek és azzal kb. 200-300ha átmegy.
Persze még ez is előrelépés bőven az N és AC-hoz képestFattyDove:
Tévedés már van BE wifi (Wifi7) router
Asus RT-BE96U [link]
ROG Rapture GT-BE98 [link]
TP-Link BE routerek [link]Árak biztos nem olcsóak és minket nem vígasztal mivel az A54 telefon nem támogatja a Wifi7-et
Gyanítom az A55 sem fogja esetleg talán az A56 már talán
-
-
-
-
BT-os fülesnél kb annyi a dolog - persze van átfutási ideje, és lassabb mint fizikai kapcsolatnál kihúzni az egyikből a másikba meg becsatlakoztatni - hogy laptopon kikapcsolod hirtelen, táblán meg be a bluetooth-t, és átcsatlakozik arra.
De ez baromira macerás szerintem is, és lassú is. Egyszerűbb két fülhallgatót alkalmazni, egy jack-es a laptopra, a másik meg a BT-s a telefonra. De ott is ha órákig nincs hívás, akkor érdemes a BT-t kikapcsolva hagyni a fülesen, hogy ne merüljön. Nekem például mind a két telefonom párosítva van a Sony SBH-20-szal is!
Mondjuk a Xiaomit azóta nem használtam semmire, mióta megvan a Samsung... csak folyamatosan van... se SIM benne, se lényegi adatforgalom rajta, csak úgy frissülhet magának, tartalékosként késznelétben van.
-
Ezért váltottam iPad-re... csak eladtam 3,5 évesen, mert ha garancián túl, megmakkan, azt nem nagyon éri meg megcsináltatni. Ha táblagép, akkor nálam iPad, vagy Samsung. Mivel Samsungom még nem volt táblagépben, csak almám a kettő közül, így egyelőre elméleti
Vannak dolgok, amikre megéri kiterjesztett garanciát kötni. Nyilván a legjobban azt szeretem ha 36 hónap garancia jár a termékre...
Na ugye az kiveséztem párszor, hogy mennyit kattogtam az A54 és az S23 között, de basszus a garancia felett elsiklottam, hogy az osztály 1 évvel több jótállást élvez mint az A osztály. 250 E Ft felett 36 hónap, alatta meg 24 hónap.Samsungnál garanciát nem lehet tudtommal kiterjeszteni. Mert pl nekem mosógépre kiterjesztett van vásárolva, szárítógépnél is ilyen 10-12K + 2 év. Na most Samsung mobilnál ilyenről nem tudok, olyanról igen, hogy biztosítást köt rá külön az ember, de az havi 3-4000 Ft is lehet. Xiaomi 11 Lite 5G-n volt nekem pár hónapig, aztán lemondtam
Táblagépnél nagyon fontos, hogy sokáig legyen támogatott, mert azt általában ritkábban cserél az ember a telefonnál is. Android alapú táblagépnél én már ilyen 4+1 év alá nem megyek!
Ezt pedig jelenleg csak a Samsung és az Apple nyújtja!
Befutott a Samsung Galaxy Tab S9 FE széria és a Buds FE is - Mobilarena Tablet / Tartozékok hír
Csak mondjuk két Exynos 1380-ra azért nem vágyok
-
Igen, az a márka nálam is tiltólistás nemcsak az USA-ban!
Ahhoz viszonyítva a Xiaomi luxus szoftveres támogatást nyújt... Más gyártónál azt a performanszot, hogy 120+ E Ft-os táblagépre kiad egy android főverziót (6.0-val jött ki, 7.0-ból meg ment ki az életből), még nem láttam!
Most meg Google szolgáltatások nélkül dobja évek óta a vackait, és vannak akik ennek ellenére veszik...
#3605Viktor0610: Van benne egy pont, ami miatt felfigyeltem rá. -
Nálam elég sok a HO, és olyankor napokig a töltőn vannak a telefonok. A laptop pl folyamatosan. Eddig garanciális időn belül csak egy táblagépem akkumulátora puffadt fel (Huawei M3 8.4 táblagép, garanciális keretek között javították), garanciális időn túl az SJCAM SJ6 legendé puffadt még fel, na meg a Sony SBH20 fülhallgató akkumulátor kapacitása csökkent az ötödére, miközben a felsoroltaknál sokkal több eszközt használtam az elmúlt 15 évben.
Nem én vagyok a készülékért hanem fordítva. -
-
-
Pár gondolat!
1. Ez most remek ár... mert amikor én rendeltem volna akkor:
2. A NetFone az eltérő a többi operátortól. Fapados, és ez akkor látszik meg a legjobban, amikor valaki részletre akar venni egy készüléket, mert akkor már egy pénzintézettel kerül szerződésbe pluszban. Pl egy tanuló így menetből kiesik, kivéve ha már dolgozik, vagy a szülők nevén fut.
3. Az 5G-t ő sem fogja még használni, mert ha jól emlékszem a NetFone-nál még nem indult el az 5G szolgáltatás
4. A 10 hónap hűség időintervalluma is eltér a többitől, mert vagy 12 hónap, vagy eszköz vásárlás esetén 24 hónap. Egyébként erre az emeléses dologra már tavaly is voltak posztok. -
-
Igen, csak mondjuk szerintem inkább a 100W-osat éri meg: Vásárlás: LDNIO A4809C Mobiltelefon töltő árak összehasonlítása, A 4809 C boltok (arukereso.hu)
Azért, mert ha egyszerre több eszközt is töltesz, akkor a 65W négy felé osztva 16,25W-ot jelent. Az még a 25W-os gyorstöltést sem tudja kielégíteni. A 100 w-os viszont igen, más kérdés, hogy csak két PD-s USB-C van rajta.
Ha van egy S osztályú Samsungod, akkor 45W kell, ott már a két USB-C-nél sem lesz meg a 45+25W, mert 65W-ot tud megosztva, miközben 70W kellene.
Ha meg valaki csak egy Samsungot tölt akkor ott a gyorstöltő, ami méretéből fakadóan útitöltő is.Amúgy én is veszek ilyen dokkolót itthonra szerintem, de útra a kicsi való.
-
cs.zs.
veterán
(fura, a vastagon szedett részbe én betettem az árukeresős linket, és a későbbi szerkesztéssel ahhoz nem nyúltam, de eltűnt belőle)
-
-
Csak vízálló
" IP67 vs IP68: Mi a különbség?
Először is érdemes megjegyezni, hogy jelentős eltérések fedezhetők fel a vízállóság szempontjából. A vízhatlan megjelölés azt jelenti, hogy az eszközön nem tud áthatolni a folyadék, függetlenül attól, hogy meddig merül el benne. Ezzel szemben a vízálló megjelölés arra utal, hogy a termék bizonyos mértékben megakadályozza a víz belépését, de nem teljesen.
Amikor az okostelefonokról és az okosórákról beszélünk, akkor szinte mindig szóba kerül a vízállóság."https://www.iksznet.hu/ip67-ip68-vizallosag-vedelem-jelentese-telefon/
-
-
Most az a helyzet, hogy szerintem túltolták a gyártók a környezetvédelmi dolgot azzal, hogy minden új készüléknél kihangsúlyozzák, hogy a csomagolás szemétből van lényegében (bocsi újrahasznosított), a töltőt nem adják mert a bolygó kapitánya nem helyesli, Almáéknál a készülékház is újrahasznosított a 750K-s telónál
Szóval lassan lelkiismeretes ember addig nem vesz új készüléket, még az le nem rohad javíthatatlanul
-
thboxx
aktív tag
Az nem a gugli volt, aki nemrég elővezette a 7 éves támogatást?
Cikk végén a lényeg. -
-
Motorola jó lenne, csak ők így visszatértek sok év kihagyás után. Számítok az LG-re is. Ha vegytiszta Android kerülne rá az előny is lehetne, mert a felület fejlesztéshez sok idő kell.A G54-hez nem jár töltő, nekem a 40 jobban bejön, az erősebb is, töltő és tok is van.
Az előző hsz-embe kicsit sok lett a volna 😅
-
Igen, ez így van, hogy 2-3 évente telefon csere van nálam is, és inkább 2 évente, de!
2021-től a chipválság óta, és a technológiai fejlődés lelassulása, valamint a középkategória visszafogása óta, most először lett volna az, hogy a Xiaomit jó eséllyel, ha támogatva lett volna még évekig, addig nem cseréltem volna le, ameddig meg nem hibásodik vagy nem látom azt, hogy valami dörgedelmes gyorsulás következik be a középkategóriában.Korábban ugyanis mindig az volt, hogy megvettem 2015-ben, a 16-os már sokkal gyorsabb volt, 16,17,18,19,20-ban mindig ez volt szinte.
Most megvettem 2021-ben a 780, 778G-s telefonokat, és azt láttam, hogy 2022-ben szintén 778G-vel jelentek meg a SAMSUNG és a Xiaomi telefonok is. Tehát nem ilyen téren sem az, hogy na most bezzeg még jobb lett volna várni. Sőt, pozitív érzés volt, hogy ez időtálló lesz.
2023-ban megjelent a 13 Lite Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, 4 nm SoC-cal és nagyon minimálisan volt gyorsabb a 778G-nél. Aztán a topic alanya az Exynos 1380-nal és szintén paritásban van a 778G-vel (oké, néha még lassabb is).
A másik meg az, hogy ahogyan öregszik az ember, már nem is annyira fogékony a dologra. Persze vannak olyan dolgok amik nem változnak, mint az ,hogy a telefonnak megjelenésre makulátlannak kell lennie... ezt most arra mondom, hogy látom az utcán, pl taxisunknál is, hogy kijelző berepedve, valami ősrégi Samsung, de mondta is, hogy neki ez munkaeszköz, nem cseréli ameddig működik.
Anno én MI A2-ről (ami rolleres balesetben sérült meg), váltottam A50-re, aztán A50-ről Xiaomi 11 Lite 5G-re... miért?
Mert az A50-nek 2021-ben már nem volt sok terméktámogatása hátra, megkapta az utolsó Android főverzióját a 11-est. Aztán az A50 nem támogatta még a WiFi 6-ot, és az 5G-t sem. Sokat volt szidva az Exynos 9610 (nem általam),fórumokon, akkor is be volt lengetve, hogy a Samsung ejteni fogja az Exynosokat, aztán meg még csúcskategóriába is Exynost pakoltak.Amúgy a WiFi 6 nekem többedleges szempont volt, mert 2022. márciusági, csak WiFi5-9m volt (ASUS RT-AC65P), így annak a szerepe csak az ASUS RT-AX86S-szel került előtérbe... helyette az 5G... az király volt... belengette a Telekom, hogy 5G, el is kezdte forgalmazni a készülékeket, aztán majd 2 év múlva már tudtam is használni azzal a mobillal, amit két évvel korábban vásároltam
A 6G (2030-ra van ígérve), odébb van, meg egyébként is, tanulva az elődből az két év plusz időt jelent várhatóan. A Huawei a napokban demózta az 5.5G-t. Az már 1-2 éven belül reális lesz.
A WiFi 7 még annál is hamarabb, de mobilon minek? Igazából a WiFi is bőséggel elég arra amire én használom (Youtube, Disney+, HBO Max, Amazon Streamekre).Középkategóriában én úgy látom, hogy direkt stagnáltatják is a fejlődést, mert a felsőkategóriában is lelassult a dolog.
Miket lehetne belerakni a középkategóriába, hogy lényegi előrelépés legyen?
- FHD+ felbontás helyett QHD, vagy 4K felbontást (de minek akkora kijelzőbe?)
Ezt jelenleg a csúcskategóriában alkalmazzák a gyártók. Nem fogja levinni a középbe, mert akkor a mostani felső kategóriás SoC-t kellene mellékelni, és fentre meg 8K-s felbontás ...ami persze ott is felesleges lenne.
- Vezetéknélküli töltés. Ezt meg lehetne csinálni, de egyelőre ezt is csak megkülönböztetésként az S széria privilégiumának hagyják bent.
- 33,67,120W-os gyorstöltés. 45 felett még az S osztály sem kapta meg, bezzeg a Xiaomik
- DEX
- 4K 60 FPS-szel rögzíteni tudó kameranagyjából ezek jutottak eszembe.
-
TeeJay
félisten
Megírom ha 0-ra merítem mert tegnap 40%-on dugram rá ott 1órát írt de mindig az utolsó 12% miatt tűnik soknak ez az idő a 88%-ot gyorsan elérte PD-vel
GoodSpeed:
12,64USD [link] innen és 11nap alatt megkaptam ha jól számolom
Sem vám sem áfa pluszban és jó kis cucc. Legalább látni mennyi watt megy a cuccokba. Csak gyors töltésre fogom használni ha sürgősen kell kakaó mert amúgy estére feldugva marad a Xiaomi 22,5wattos QC3.0 töltő azon is megy 13wattal lazán -
Az M54 csak Indiában kapható, ha baja lesz, garanciális javíttatása idehaza nem lehetséges. Fix 128 GB van meg ugye hibrid nanoSIM tálca, és mivel nincs eSIM, így ha valaki microSD kártyát tesz bele annak be kell érnie egy telefonszámmal. Amúgy Exynos 1280_nal megvan neki 80-kbol az A53...
-
-
Most az tűnik nagyon valószínűnek, hogy először forduljon elő olyan ,hogy a táblagépemben és az okostelefonomban is ugyanaz a CPU dolgozzon. Most az Exynos 1380 esetében ez is megtörténhet
Mondjuk én mindig úgy gondoltam, ha nem Apple a táblagép, akkor az androidosban többnek kell lennie a RAM-nak, mint a telefonban.
-
A szem szempontjából igen, az az elfogadható. A legjobb persze a TV messzíről
2013-óta volt két Nexus 7-esem, aztán egy Huawei MediaPad M3 8.4, és végül egy iPad 2018. A Nexusok csak WiFisek voltak, a másik kettő LTE-s. a Nexusok dokkolón voltak, a másik kettő pedig olyan tokban, amivel lehetett őket is TV-zésre használni. Utazáskor viszont hátizsákban nagy helyet foglaltak el. Na meg vigyázni is kellett rájuk. A Huawei volt az egyetlen amelyiknek felpuffadt az akkumulátora garanciális időn belül, a iPad-et azért adtam el, mert már nem volt rá garancia, és az akkumulátorától is tartottam, hogy úgy jár... amúgy már nem kapna frissítést.Állandóan az volt, hogy az okostelefonomon minden olyan applikáció futott, amire szükségem volt. A táblagépen viszont nem. Jó pálda erre a bankos applikációk sora. Minden banknál az van, hogy csak egy eszközre aktiválják, vagy telefon, vagy táblagép. A MediaPad volt, hogy telefomként funkcionált headsetként, mert Bluetooth-szal tudtam róla hívásokat indítani és fogadni, és tényleg arra rá tudtam tenni a bankos appot is, persze fekvő mód nem volt, így ha beléptem, akkor vagy a táblaépet, vagy a nyakamat kellett 90 fokkal pozícióba hozni.
Nem tudod a táblagéppel kiváltani a telefont. Illetve ha mégis arról fogadsz és indítasz hívásokat, akkor az elég furán néz ki. Igazából csak tartalomfogyasztásra jók, meg böngészésére. De most már megint ott tartok, hogy lehet, hogy veszek egy iPad-et, mert arra viszont sokkal jobb megoldás, mint a telefon.
-
Úgy néz ki, hogy most elhamarkodtam a kirohanásnak azt a részét, hogy későn száradt meg. 1 órát mondtak, 2 órát vártam, és akkor írtam kb... akkor még ott voltak a foltok. Ez a harmadik hidrofóliám. De ez száradt meg a leglassabban, a Xiaomira a Yettelesek tették fel, annál gyűjtöttem elsőnek tapasztalatot májusban. Annak is kellett 2-3 óra, ennek most 3 óra.Felül a sarokban az az én körmöm volt (volt egy karcolásnak kinéző vonal, és akárhogyan törölgettem a fóliát nem tűnt fel, így egy pillanatra, a ott piszkáltam, de gyorsan abbahagytam, az érdekessége az, hogy a karcolásnak tűnő dolog is eltűnt) A Telekomnál fogják a telefont és elviszik egy külön helyiségbe, szóval attól féltem, hogy ott megkarcolódott. ... A kameránál nem lett 100%-os, az előző jobb felhelyezés volt, de ezen nem akadok fent. Amúgy a Telekomnál kedvesek voltak, elnézést kértek a kellemetlenségért, soron kívül helyezték fel.
#2952TeeJay: Nekem a három havonta érkező javítás, meg az, hogy manuálisan kellett sokszor telepítenem, és persze az a tény, hogy évekkel rövidebb a szoftveres támogatottsága, mint a Samsungnak.
-
-
-
De amúgy bonyolódott a sztori, mert:
Amúgy ez olyan faxa, hogy itt van a T Partnernél is ugyanaz a fólia, ugyanaz a gép, de ezért be kell menni Debrecenbe... Viszont ha tényleg a 9-10K-st adják megéri... tekintettel, hogy a két SAMSUNG a csomagolásában leledzik, az üvegnél meg egy pici helyen van légbuborék ...(azt nem is én tettem fel). Szóval így megérné :XD -
-
-
-
-
-
cs.zs.
veterán
Ez igaz, valóban csak az UHS (UltaHighSpeed) kártyákat javasolják 4k-hoz. És még ott is vannak dolgok, hogy kis fájlok vagy nagyok, egy db vagy sok,
szóval lehet mindenfélébe belekötni.
Ismerősöm (esküvői fotós) szerint U3 A2 jelölésűt kell keresni, az a tuti.
Mondjuk ő nem egy telefonnal nyomja a melót, lehet hogy ott nagyobb bitráták vannak -
Igen, ezért is néztem nagyon, hogy az oldalon miért csak FHD-t emleget a Sandisk is... ami már ugye egy ideje Western Digital
Ami nagyon jó, met legalább új SD kártyát nem kellett vennem, és a Xiaomival ellentétben itt működik a hibrid tálca
Amúgy a Xiaomi 60-tal tolta belső tárhelyre -
Köszi, akkor nem is telcsizek nekik, csak emlékeztem itt a román céges sztorira, tegnap néztem egy videót, és akkor tűnt fel, majd mivel én is csináltam kicsomagolós videót megnéztem, hogy tényleg nem volt benne (előbb a fizikai csomagot néztem meg a dobozában nem találtam, és nem is emlékeztem, hogy lett volna, de aztán, hogy nem e csúszott itt ki, a saját videómban néztem meg, és ott sem láttam).
Itt sikeresen átírtam 5000-re 4905-ről manuálisan
Így is 101%-os a teljesítmény
15% alá nem merítettem, majd akkor ha úgy jön ki az élethelyzetViszont a WiFi hívás piktrogramja is megjelent így 4 nap után végre, mert eddig hiányzott ... ehhez persze az is kell, hogy a térerő gyenge legyen.
-
-
-
Az Always on Display bekapcsolva nagyon meríti? Valahol olvastam, hogy az csak 120Hz-en megy, és eszi. Még most kapcsoltam be ebben a pillanatban. Egyébként Xiaomihoz viszonyítva ez is előny, hogy van AoD folyamatosan.
Amúgy nem volt teljesen kidobott pénz a fólia, mert kaptam egy extra törlőkendőt, van még szennyeződés eltávolító sticker. is.meg maradt egy applikátor
Igaz az csak Samsunhoz jár. A 3K-s cuccnál is megőriztem a törlőkendőt. Az ilyen törlőkendők, nem olcsó ha külön veszi az ilyen kendőket az ember van vagy kilenc darab
Töltőből kellett volna ennyi
A Nillkinben viszont megint nem csalódtam! Sőt, valami gyönyörűség, elegáns, és úgy néz ki benne a telefon, mintha strapamobil lenne gyárilag. Szóval robosztus.Biztonságot sugároz magából. Ha ebben lesérül egy készülék akkor mindenben kb. Ráadásul a fogása is biztos!
-
-
-
Elsőnek én is azt nem értettem ,hogy az én kártyámnál van ahol 140 MB/s van, van ahol 100. Mindjárt rámérek Xiaomi-ban , hogy mit tud ez a kártya. Ami egyértelmű, hogy 4K 30FPS-ban a Snapdragon 778G-vel rögzített videók 60 Mbps-osak, és nem 60 MB/s-osak!
60 Mbps UFS2.2-es tárhelyű Xiaomi 11 Lite 5G NE-nél az 7,5 MB/s. Pl ennél a videomnál 62 Mbps.
SanDisk Ultra® microSD, UHS-I card, Full HD Store | Western DigitalNem tartom valószínűnek, hogy az Exynos 1380 nagyon fölé menne a 778G-nek, ha egyáltalán fölé megy. Persze holnap meg fogom nézni. Mert ha a telefonnal készült felvétel bitrátája 62 Mbps, akkor írási igénye is ott körül alakul. Most beteszem ezt a kártyát, és rámérek a Xiaomiban, hogy mit tud... bár lehet újraindul
De azért bízom benne, hogy nem
#2572kbyte1024: Elvileg még az is lehet, hogy ez is maradhat -
Nos elolvastam.
Mielőtt megrendeltem volna a Samsung saját gyártmányú gyorstöltőjét, már akkor is gondolkoztam rajta, hogy az LDNIO A4809C az egy asztali töltő (desktop charger) látszik is a képeken, hogy nagy. Útra mindig viszem a hátizsákban magammal az útitöltőt. Erre a Xiaomi és a Samsung töltője tökéletes. Viszont LDNIO A4809C-ot fogok itthonra vásárolni! -
-
Nekem is ez volt a gondolatom, hogy kamu... de mégis megdöbbentett, mert tegnapig, ameddig élesben nem kerestem, úgy voltam vele, hogy nem ad töltőt, nincs követelőzés, nem támaszthat ilyen feltételeket, mert milyen alapon? Akkor még nem olvastam, aztán tegnap amikor nézegettem, akkor láttam, hogy ez ki van írva. Kábelt például ad, ott elfogadható is, hogy megköveteli. Másrészt szabványok vannak, az elektront nem érdekli a márkajelzés. Aztán ott van az is, hogy ha mégis túláramot kap a meghibásodott töltő miatt, akkor hogyan bizonyítja be, hogy az NEM Samsung töltő volt?
Aztán az is tény, hogy így kivett a 2 éves garanciából egy olyan modult, amely eleve csökkentette volna a kockázatát az esetleges baleseteknek.
Szóval nálam az az igazság, hogy szoftveres támogatás szempontjából, meg maga a OneUI-s környezet szempontjából SAMSUNG. De egyébként meg a Xiaomi erősebb hardvert ad ennyiért, töltőt, tokot, fóliát. Csak a a szoftveres rész miatt, nálam már a Xiaomi is kiesik. -
Voltam Yetteles ügyfél, még az A50-nel 2019-2021 között. Engem annyira nem marasztaltak... viszont sajnos egyfelől gyér volt a készülékkínálatuk, másrészt drágák voltak a készülékeik a T-hez viszonyítva, harmadrészt most is abban gondolkoztam, hogy átmegyek hozzájuk, de tarifában is drágák lettek volna, kedvezménnyel meg mivel új EFI-lettem volna, nem nagyon kaptam volna készüléket úgy ,hogy meg is érje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest