- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Viktor77 #9262 üzenetére
A veszelyes weboldalak blokkolasa nalam jol jott, vagy pl ha letoltottem egy mellekletet es gyanus volt. Appokat megbizhato forrasbol telepitek, szoval az nem is annyira mervado. De van egyeb mas hasznos szolgáltatás is ezekben, ami fokozza a biztonsag erzetet. Es ha mar tobb eszkozos elofizum van, androidra is aktivalom. A gyerek nagyonb lesz, pl kivalo opcio a telefonjának felugyelete. Bar erre ugy tudom, vannak alternativ megoldasok is. Nekem evek ota bevalt es bizonyitott a jelenlegi vedelmem gepen es telon is, addig maradok is ennel, amig ki nem derul rola valami turpissag.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest