- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- iPhone topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Mobil flották
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Teko001
üzenetére
Értem, köszönöm szépen a válaszod!
A hálózat jó, nincs vele problémám.Én emiatt regisztráltam az NMHH mérőboxára:
"Célunk a reprezentatív minta létrehozása
Az NMHH arra törekszik, hogy a kihelyezett hardveres mérőeszközök adataiból területi szempontból is reprezentatív, közcélú, anonimizált adatbázist hozzon létre Magyarország pontos szélessávtérképének megalkotásához.
Ezért előfordulhat, hogy az Ön igénylését azért vagyunk kénytelenek elutasítani, mert az Ön által megadott címen működő mérőeszköz adatai statisztikai szempontból torzítanák az adatbázis pontosságát.
Ezért ha elutasító levelet kap tőlünk, az alapvetően azért van, mert az igénylése nem felelt meg a fent leírt két, döntő fontosságú szempont valamelyikének."Hát mondom mé' ne, bár akkor még nem olvastam el a mintaszerződést, így nem tudtam, hogy ennyire "kötött" a dolog. Meg valójában nem is igzán számítottam rá, hogy kapok mérőboxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hálózat jó, nincs vele problémám.