- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- IPTV App Live stream - Androidra
- Apple Watch
Aktív témák
-
T 1000
aktív tag
A házon két usb port van, de a lapon is két usb hely van, vagyis összesen 8 tüskét kell rányomnom 18- ra. Létezik hogy a 2 alaplapi usb portra összesen 4 külsűő usb-t lehet kötni?
-
naga
senior tag
Miért csak négyet, nem két usb portod van?
Egyébként fentről lefelé, nálam a lap teteje ahol a soros/párhuzamos stb. van
így néz ki?
::
::
.
előszőr +5v power piros
data-
data+
gnd fekete
vagyis
USBPWR0
USB FP P0-
USB FP P0+
GND
Ha csak egy portod van akkor csak az egyik oszlopot kell bekötnöd, mindegy melyiket, fentről kezd el. Alul az egyik oldalon marad egy tüske, azzal ne foglalkozz. Ha nem megy akkor csinálok holnap képet. :) -
T 1000
aktív tag
Na szóval a problémám lényege: 9 bigyóra kell rádugnom 4 bigyót, fentebb leírtam, hogy a kábelekre mi van írva, ha tudod, ird le pontosan, hogy pl a d- vagy a (d+)-t hova kell dugni,mert ezen a téren baromi nagy a setítség....
-
T 1000
aktív tag
Na szóval így néz ki az usb leírás:
USBPWR0 . . USBPVR1
USB FP P0- . . USB FP P1-
USB FP P0+ . . USB FP P1+
GND . . GND
KEY . USB FP OC0
Na ezt töltöttem le az alaplaphoz, így kéne elmagyarázni, hogy a négy szint hova kell dugni, nem akarom elba...ni. Előre is köszi a segítséget, sajna csak így értem meg. :U -
T 1000
aktív tag
Azt tudom, hogy hol van az usb csatlakozás a lapon, de 9 pöcök van és asszem nem mindegy hova dugom! Egymás mellett van a két sor pöcök, az egyik sorban 4, a másikban 5 pöcök van, szal igy még nem igazán tudom biztosan, hova kell dugni!
-
febazsi
csendes tag
Az Agp és Pci portok közé kell raknod a sorrend:piros,fehér,zöld fekete.A piros van a gép vége felé és ezt metud ismételni kétszer egy helyen majd még kétszer egy kicsit feljebb.Rem érthetően magyaráztam :)
-
febazsi
csendes tag
Az Agp és Pci portok közé kell raknod a sorrend:piros,fehér,zöld fekete.A piros van a gép vége felé és ezt metud ismételni kétszer egy helyen majd még kétszer egy kicsit feljebb.Rem érthetően magyaráztam :)
-
T 1000
aktív tag
Up!
-
T 1000
aktív tag
Na megnéztem, 4 vezeték van az usb-hez a házon:
1,fekete: ground
2, zöld: +d
3, fehér: -d
4, piros: +5 volt
Azt szeretném, ha egy sa-7 tulajdonos, akinek usb van a házon elmondaná, vagy képekkel ilusztrálná, hogy hova kell dugni a dolgokat a lapon! -
T 1000
aktív tag
Csak annyi van a vezetékeken, hogy az egyik a + a másik -, a harmadikra nem tudom mi van irva, majd megnézem, egyébként nem bolti a lap, nincs leírásom, ezért így bizony nehéz!
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: Nem tudom, hogy a fenti alaplapra a ház 2 usb csatlakozóját hova kell dugnom ( mindkét usb-hez 3 vezeték megy ) Ha valaki el tudná magyarázni, főleg ha fényképpel imitálva, hát nagyon szépen megköszönném!
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- BMW topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- Yettel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Újszerű - KINGSTON HyperX Predator 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest