- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Aktív témák
-
T 1000
aktív tag
A házon két usb port van, de a lapon is két usb hely van, vagyis összesen 8 tüskét kell rányomnom 18- ra. Létezik hogy a 2 alaplapi usb portra összesen 4 külsűő usb-t lehet kötni?
-
naga
senior tag
Miért csak négyet, nem két usb portod van?
Egyébként fentről lefelé, nálam a lap teteje ahol a soros/párhuzamos stb. van
így néz ki?
::
::
.
előszőr +5v power piros
data-
data+
gnd fekete
vagyis
USBPWR0
USB FP P0-
USB FP P0+
GND
Ha csak egy portod van akkor csak az egyik oszlopot kell bekötnöd, mindegy melyiket, fentről kezd el. Alul az egyik oldalon marad egy tüske, azzal ne foglalkozz. Ha nem megy akkor csinálok holnap képet. :) -
T 1000
aktív tag
Na szóval a problémám lényege: 9 bigyóra kell rádugnom 4 bigyót, fentebb leírtam, hogy a kábelekre mi van írva, ha tudod, ird le pontosan, hogy pl a d- vagy a (d+)-t hova kell dugni,mert ezen a téren baromi nagy a setítség....
-
T 1000
aktív tag
Na szóval így néz ki az usb leírás:
USBPWR0 . . USBPVR1
USB FP P0- . . USB FP P1-
USB FP P0+ . . USB FP P1+
GND . . GND
KEY . USB FP OC0
Na ezt töltöttem le az alaplaphoz, így kéne elmagyarázni, hogy a négy szint hova kell dugni, nem akarom elba...ni. Előre is köszi a segítséget, sajna csak így értem meg. :U -
T 1000
aktív tag
Azt tudom, hogy hol van az usb csatlakozás a lapon, de 9 pöcök van és asszem nem mindegy hova dugom! Egymás mellett van a két sor pöcök, az egyik sorban 4, a másikban 5 pöcök van, szal igy még nem igazán tudom biztosan, hova kell dugni!
-
febazsi
csendes tag
Az Agp és Pci portok közé kell raknod a sorrend:piros,fehér,zöld fekete.A piros van a gép vége felé és ezt metud ismételni kétszer egy helyen majd még kétszer egy kicsit feljebb.Rem érthetően magyaráztam :)
-
febazsi
csendes tag
Az Agp és Pci portok közé kell raknod a sorrend:piros,fehér,zöld fekete.A piros van a gép vége felé és ezt metud ismételni kétszer egy helyen majd még kétszer egy kicsit feljebb.Rem érthetően magyaráztam :)
-
T 1000
aktív tag
Up!
-
T 1000
aktív tag
Na megnéztem, 4 vezeték van az usb-hez a házon:
1,fekete: ground
2, zöld: +d
3, fehér: -d
4, piros: +5 volt
Azt szeretném, ha egy sa-7 tulajdonos, akinek usb van a házon elmondaná, vagy képekkel ilusztrálná, hogy hova kell dugni a dolgokat a lapon! -
T 1000
aktív tag
Csak annyi van a vezetékeken, hogy az egyik a + a másik -, a harmadikra nem tudom mi van irva, majd megnézem, egyébként nem bolti a lap, nincs leírásom, ezért így bizony nehéz!
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: Nem tudom, hogy a fenti alaplapra a ház 2 usb csatlakozóját hova kell dugnom ( mindkét usb-hez 3 vezeték megy ) Ha valaki el tudná magyarázni, főleg ha fényképpel imitálva, hát nagyon szépen megköszönném!
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debian GNU/Linux
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest