- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Aktív témák
-
T 1000
aktív tag
A házon két usb port van, de a lapon is két usb hely van, vagyis összesen 8 tüskét kell rányomnom 18- ra. Létezik hogy a 2 alaplapi usb portra összesen 4 külsűő usb-t lehet kötni?
-
T 1000
aktív tag
Na szóval a problémám lényege: 9 bigyóra kell rádugnom 4 bigyót, fentebb leírtam, hogy a kábelekre mi van írva, ha tudod, ird le pontosan, hogy pl a d- vagy a (d+)-t hova kell dugni,mert ezen a téren baromi nagy a setítség....
-
T 1000
aktív tag
Na szóval így néz ki az usb leírás:
USBPWR0 . . USBPVR1
USB FP P0- . . USB FP P1-
USB FP P0+ . . USB FP P1+
GND . . GND
KEY . USB FP OC0
Na ezt töltöttem le az alaplaphoz, így kéne elmagyarázni, hogy a négy szint hova kell dugni, nem akarom elba...ni. Előre is köszi a segítséget, sajna csak így értem meg. :U -
T 1000
aktív tag
Azt tudom, hogy hol van az usb csatlakozás a lapon, de 9 pöcök van és asszem nem mindegy hova dugom! Egymás mellett van a két sor pöcök, az egyik sorban 4, a másikban 5 pöcök van, szal igy még nem igazán tudom biztosan, hova kell dugni!
-
T 1000
aktív tag
Up!
-
T 1000
aktív tag
Na megnéztem, 4 vezeték van az usb-hez a házon:
1,fekete: ground
2, zöld: +d
3, fehér: -d
4, piros: +5 volt
Azt szeretném, ha egy sa-7 tulajdonos, akinek usb van a házon elmondaná, vagy képekkel ilusztrálná, hogy hova kell dugni a dolgokat a lapon! -
T 1000
aktív tag
Csak annyi van a vezetékeken, hogy az egyik a + a másik -, a harmadikra nem tudom mi van irva, majd megnézem, egyébként nem bolti a lap, nincs leírásom, ezért így bizony nehéz!
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: Nem tudom, hogy a fenti alaplapra a ház 2 usb csatlakozóját hova kell dugnom ( mindkét usb-hez 3 vezeték megy ) Ha valaki el tudná magyarázni, főleg ha fényképpel imitálva, hát nagyon szépen megköszönném!
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest