- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MChris
csendes tag
Húha, Mindjárt éjfél. Hamar 4:00 lesz. Jó éjt!
-
MChris
csendes tag
Hm...
Marad a zajos rendbontás. Ha nem tudom megoldani 7-en, megoldom XP-n, Kösz a tippet!
-
MChris
csendes tag
SVUmk2 Odacsap bármelyik arcba, csak a hangja nagy. Ezért használtam Vintart. Kisebb távra GP 36-ot. Már ez is jó, mert lehet használni hangtompítót. Az emberkék meg lesnek, hogy mi van.
Szemétdombi hangártető az alapjátékban, a banditák meg sétálnak, mint a csirkék a céllövöldében.
-
MChris
csendes tag
Rámozdultam, hisz több a lőszer a hosszúpuskához is. Tényleg: a Bullup modellre is lehet hangtompítót tenni?
-
MChris
csendes tag
Ugyanúgy a Vista alatt sem látta az XP-s mentéseket.
-
MChris
csendes tag
Ennek kivételével nagyon szépen gurul 7-es oprendszer alatt. Az alapjáték sokkal jobban röcögött sp3-as XP alatt. Kb, egy évig toltam folyamatosan úgy, hogy nem mentem az erőműbe. Az aranycsavaros tetőráesős vég nem klappolt. A fűbefekvős szebb, de onnan nem lehet folytatni a bandithuntingot,
-
MChris
csendes tag
Keresztkérdés: találkozott valaki olyan buggal, amely a mellékküldetés elvállalásakor dob ki?
-
MChris
csendes tag
Szép estét mindenkinek! Délután kezdtem el olvasgatni a fórumot, sok érdekes dolgot lehet itt találni. A SoC-ban közel 3 millát szedtem össze. Most próbálgatom az OL2.2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire RX 470 Platinum Edition videókártya
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest