- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Android szakmai topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #15856 üzenetére
Arról. Nem is értem a moddereket, szerintem így a saját munkájukat is nehezítik bonyolítsák., hogy így eldugják, szétszórják a szöveget. Megpróbáltam pályára állítani a magyarítást, de látom, hogy maradnak elérhetetlen orosz szövegek. A Golden Ballról, hogy érted, hogy "minden szöveget lefordítok" Ez rengeteg, két hónapig száguldottam rajta. Szerintem le is van fordítva minden. A nevekről annyit, vedd figyelembe, hogy időnként illuminált állapotban , vagy pszihikus befolyás alatt vannak, és ilyenkor nem igazán vannak nyomon a karakterek. Ráadásul gyakran a becenevükön nevezik egymást. A fegyverekről, és a páncélokról. Én nem veszem olyan katonás hozzáálásal ezt. A fegyverek, páncélok minden módban más paraméterekkel rendelkeznek. És sosem a leírásokra hagyatkozom, amelyik ütőképesebb azt választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest