Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #16844 üzenetére
Nem tudom mi van az stalker.nhely.hu oldallal, nem rég javítottam rajta. Igaz, már az email-re sem tudtam belépni, de FTP-vel ment a feltöltés, megpróbálom kideríteni.
Az aláírásomba beraktam az users.atw.hu/stalkermods-hun oldalt, ez reklámmentes, de az is jó, amit Te raktál be.Tzs oldala megszűnt.
Idézet tőle:
"A TzsWeb.hu megszűnt amúgy...nem hosszabbítottam meg, az oldal megvan még a cikkekkel amiket írtam, hamarosan felteszem majd őket megint elérhetőek lesznek."
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest