Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

Boldog Új Évet, egy jobbat, ha lehet.

Plazmacucci: lassan fel kell készülni a Stalker 2-re, mert ez lesz a jövő Stalkerje. Én befejeztem a fő történetet az egyik szálon, de még van három alternatív befejezés, viszont a játék ereje nem (csak) a történetben rejlik (ami qrva hosszú és bonyolult amúgy), hanem maga a Zóna az, ami viszi a pálmát. Hatalmas terület van felépítve, szinte minden korábbi helyszín megtalálható benne az előző három játékból, megfejelve még legalább egy ugyanannyi új helyszínnel, és mindez egyetlen térképen, amit úgy járhatsz végig, hogy egyetlen pályaváltásra/töltésre sincs szükség. Minden ikonikus helyszín ott van, ahol lennie kell és a fő történet még csak le se fedi az egész Zónát, meglátszik, hogy a játék már eleve fel van készítve az elkövetkezendő DLCkre és modokra. Mindazt, ami ide fel van építve elég csak felfedezni, máris megérte a befektetést. A korábbi helyszínek ugyanúgy megvannak a helyükön, csak jól kibővítve és általában más úton járhatók be vagy fedezhetők fel. A régi szereplők is sorra megjelennek - a legjobb élményem az volt, amikor megjelent előttem Strelok is. Sajnos a CNPP még nincs játékban, egyelőre csak látványosság, de itt van, fel van építve, csak meg kell tölteni tartalommal. A játék most már egész jól játszható (1.1.3 GOG), még vannak benne hibák, de a grafikai akadásokat és összeomlásokat sikerült kiküszöbölni és ígéreteik szerint, az ünnepek után, hatalmas erővel állnak neki a további munkálatoknak. Ugyanakkor ígértek fejlesztéseket az előző szériához is, de azt nem tudni hogy mit tartalmaz majd, talán csak korszerűsítik őket egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák