Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #16646 üzenetére
Igen, hanyagolják, mert vagy tíz éve ugyanarra a kaptafára készülnek a modok, és ez törvényszerűen unalmassá válik egy idő után. Én a lopgikai játékokon kívül, csak a metró játékokat vittem végig az idén, a jó befejezés végett-. A Shadof Tomb Raidert is feltelepítettem pár éve, beleszagoltam, és semmi több nem tudott lekötni. Viszont ez a Reborn Istok a teljesen új metodikájával teljesen lekötött. Egy őrült módon, de minden részletre precízen gondolva felépített játék. Remek téma, hiányérzet nélküli befejezés.
Még most is dolgozgatok rajta, könnyítem, (amit enged a játék) és fontos infókat írok a végigjátszáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest