-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #15856 üzenetére
Arról. Nem is értem a moddereket, szerintem így a saját munkájukat is nehezítik bonyolítsák., hogy így eldugják, szétszórják a szöveget. Megpróbáltam pályára állítani a magyarítást, de látom, hogy maradnak elérhetetlen orosz szövegek. A Golden Ballról, hogy érted, hogy "minden szöveget lefordítok" Ez rengeteg, két hónapig száguldottam rajta. Szerintem le is van fordítva minden. A nevekről annyit, vedd figyelembe, hogy időnként illuminált állapotban , vagy pszihikus befolyás alatt vannak, és ilyenkor nem igazán vannak nyomon a karakterek. Ráadásul gyakran a becenevükön nevezik egymást. A fegyverekről, és a páncélokról. Én nem veszem olyan katonás hozzáálásal ezt. A fegyverek, páncélok minden módban más paraméterekkel rendelkeznek. És sosem a leírásokra hagyatkozom, amelyik ütőképesebb azt választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest