- Google Pixel topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
én nem láttam a stalker filmet, csak olvastam róla. ha jól tudom nem konkrétan chernobyl-hoz köthető a sztorija, hanem asszem valami idegentámadás, vagy valami más az alaptörténet, de nem chernobyl. amugy, én szerintem tuti jó film, mindneki azt irja róla, csak nemtom....jó lenne, ha lenne egy oylan vltozat is, ami kicsit közelebb áll a játékhoz...egyfajta silent hill szerű film.....aminek chernobyl lenne az alapja, félelmetes lenne, horror magyarán, mutánsokkal, de megmaradnának a stalker c. filmre jellemző párbeszédek, lassu kibontakozás, kameramozgás, tehát az operatőri munka, mert sztem chernobyl maga adhat egy filmnek egy oylan alapszotirt, ami az egészet misztikussá tenné....félelmetessé, elgondolkodtatóvá....és még nem is készült róla konkrétan film....
más:kettes nehézségi szinten nyomom, és rohadt nehéz. a szeméttelepnél vagyok, és mindenhonnan jönnek a banditák, keményen kell kommandóznom, hogy éljek, de jó látni, hogy a forgószél is besegít
tetejében még a zsákom is teli, és ne mtudom mit rakjak le, mert mindent fontosnak találok, van 8 üveg vodka, 14 elsősegély, 40 kötszer, 1000 pisztolylőszer, meg shotgunba is 2féle bullett....és hamar kiszusszanokhol tudok szerezni sugárzás álló ruhát? azt majd később kapom meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Képregény topik
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest