- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
Silenzio #2436 üzenetére
"erre, mire felmászok, 5 marcona legény vár a csatornafedőnél, és gém óver. Mert körben állnak, és esélyem sincs, ami azt illeti."
Ilyen volt az 'alap'gémben is, egyszerű a megoldása: gránát elő, és dobd magad elé. Szétfut az egész brigád. Persze te se sokat ácsorogj a helyszinen
-
AthlonXP
őstag
válasz
Silenzio #2436 üzenetére
"Már 2x fordult elő, hogy a játék nagy fordulatait jelképező animációk után egy rakat erős testalkatú mutáns jelent meg, és még a videók alatt (!!!) megöltek, szétdaraboltak, leszoptak, stb" MEGALOL !!
Hát nem semmi! Ilyen velem 1x fordúlt elő. Mielőtt lekapcsolnánk az agyperzselőt, még le kell kapcsolni egy teremben valamilyen "agyat". Miután lekapcsoltam, jött egy videó és mikor annak vége volt, akkor arra ébredtem, hogy egy ilyen "husi" ( értsd: az a kezein járó nagy rakás izé ) éppen belőlem falatozik!
Hogyan kerűlt oda, azt nem tudom, de nem semmi ébresztő volt, majd be sza..
-
AthlonXP
őstag
válasz
Silenzio #2284 üzenetére
Köszi a választ. A játék tetszik csak ezt nem értettem, hogy mi van vele ilyenkor. Mert ugye néhány percig semmit se tudok benne csinálni ilyenkor ( már ha túlélem
). Észrevettem az új zombikat és láttam most benne egy "macskafélét" is ez eddig nem volt. Amúgy az állatok kidolgozása is szebb lett ahogy észrevettem pl. a vaddisznók. Meg többen is vannak, az első pályán alighogy elhagytam a kereskedő bukerét rögtön két kutyákból és disznókból álló falka támadt rám. Azt se tudtam hova lőjek a kispisztolyommal
.Aztán miután sikerűlt őket leverni jöttek a macska szerű lények
Szvsz megvolt a mai bemelegítő
.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Silenzio #2272 üzenetére
Van olyan mod ahol lehet csatlakozni a kötelességiekhez( pl inferno ). Én nem játszottam vele sokat, mert nem jött be, de szerintem abban úgy lehet csatlakozni, hogy ki lehet nyitni azt az ajtót és beszélsz a taggal. Lehet hogy az eredeti játékban is ki lehet nyitni valahogy azt az ajtót( lehet kell egy kicsit baszkurálni hozzá a játékot a konzolban nem tom ) , mert olvasgattam a magyarosítás stringtábláit, és abban volt pl eskütétel, amikor csatlakozol a kötelességiekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged